Principal Instagram 5 maneres de veure qui t'ha bloquejat a Instagram

5 maneres de veure qui t'ha bloquejat a Instagram



Què saber

  • Instagram no envia cap notificació quan un compte està bloquejat.
  • El bloqueig d'un compte és diferent d'un perfil d'Instagram configurat com a privat.
  • Una cerca senzilla és una millor alternativa a les aplicacions de tercers per saber si algú t'ha bloquejat a Instagram.

Aquest article explica com saber si algú t'ha bloquejat a Instagram. Les instruccions s'apliquen tant a l'aplicació mòbil com al lloc web.

Què passa quan algú et bloqueja a Instagram?

No passa res, de fet. Instagram no envia cap notificació per dir-te que un usuari t'ha bloquejat. Mai ho sabràs tret que investiguis.

Les pistes que algú t'ha bloquejat a Instagram inclouen:

  • L'activitat del compte d'algú ha caigut i fa temps que no has detectat les seves històries ni les seves històries al teu feed ni has rebut missatges directes.
  • Cerqueu l'identificador del compte d'Instagram d'una persona, però no trobeu el compte ni accediu al seu perfil.

Com saber si algú t'ha bloquejat a Instagram

Si encara no esteu segur de si algú us ha bloquejat, proveu uns quants mètodes més per comprovar si un usuari us ha bloquejat o només és un error per part vostra.

  1. Busqueu el seu compte . Aneu a la Cerca barra a l'aplicació i introduïu el seu nom d'usuari. Si el compte no apareix als resultats, us han bloquejat o han suprimit el seu compte.

  2. Utilitzeu un comentari antic o un DM per accedir al seu perfil . Si el seu perfil apareix però també mostra a Usuari no trobat i a Encara no hi ha publicacions missatge a la graella de fotos, indica que la persona t'ha bloquejat.

    Aquest mètode només funciona si han intercanviat missatges amb tu. Si no ho han fet, seguiu els passos següents d'aquesta llista.

    com tornar a Google Chrome antic
    Missatge d
  3. Visiteu el seu perfil d'Instagram al web . Inicieu qualsevol navegador mòbil o d'escriptori i entreu www.instagram.com/(username) . Si pots veure el seu perfil al navegador però no a l'aplicació, vol dir que t'han bloquejat. Si no podeu veure el perfil a través d'Instagram al web, la persona podria haver esborrat el seu compte.

  4. Intenta seguir-los . Aneu a Instagram al web i obriu la seva pàgina de perfil al navegador. Comproveu si us han bloquejat tocant el botó blau de seguiment. Si t'han bloquejat, el botó no funcionarà i Instagram pot indicar un problema amb un missatge.

    el disc dur extern no apareix al PC
    Missatge d
  5. Busca likes i comentaris a grups i altres comptes . Aquesta activitat indica que l'usuari no ha suprimit el seu compte sinó que només us ha bloquejat.

Nota:

Quan algú et bloqueja, tampoc no pot veure el teu perfil a Instagram. No cal que els bloquegeu a canvi si no voleu. Hi ha poc que pots fer quan et bloquegen.

PMF
  • Com puc bloquejar algú a Instagram?

    Per bloquejar algú a Instagram, aneu a la pàgina del seu compte i toqueu tres punts > Bloc > Bloc . Al navegador, aneu a la pàgina del seu compte i toqueu tres punts > Bloqueja aquest usuari > Bloc .

  • Com puc desbloquejar algú a Instagram?

    A desbloquejar algú a Instagram , troba el seu perfil i toca Desbloqueja . Podeu veure una llista dels perfils que heu bloquejat si aneu a la vostra pàgina de perfil i seleccioneu Configuració i Privadesa > Bloquejat .

  • Què passa quan bloqueges algú a Instagram?

    Bloquejar un usuari d'Instagram significa que no podrà localitzar el vostre perfil, publicacions o història d'Instagram. Tot i que poden esmentar el vostre nom d'usuari a les seves publicacions, aquestes mencions no es mostren al vostre tauler d'activitat.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.