Principal Instagram Com desbloquejar algú a Instagram

Com desbloquejar algú a Instagram



Què saber

  • Desbloqueja algú a Instagram cercant el seu perfil i tocant Desbloqueja .
  • Podeu veure una llista dels perfils que heu bloquejat si aneu a la vostra pàgina de perfil i seleccioneu Configuració > Privadesa > Comptes bloquejats .
  • Si algú ha suprimit el seu compte després de bloquejar-lo, no podreu interactuar amb la seva fitxa a la llista bloquejada.

En aquest article s'explica com desbloquejar el perfil d'un usuari a Instagram. Les instruccions s'apliquen a la darrera versió de l'aplicació mòbil d'Instagram i al lloc web d'escriptori.

Com desbloquejar algú a l'aplicació d'Instagram

Per eliminar algú de la vostra llista d'usuaris bloquejats a Instagram mitjançant l'aplicació d'Instagram per a totes les versions compatibles d'iOS (iPad i iPhone), Android (Samsung, Google, etc.) i Windows, seguiu aquests passos:

  1. Trobeu l'usuari bloquejat a Instagram.

    Podeu utilitzar el Comptes pestanya de la barra de cerca per aïllar la cerca només als comptes d'usuari.

  2. Toqueu Perfil voleu desbloquejar.

  3. Aixeta Desbloqueja i confirmeu que realment voleu desbloquejar l'usuari.

    Interfície de cerca i desbloqueig a Instagram per a iOS.

Ara podeu veure el perfil de l'usuari on podeu triar Seguiu ells si voleu.

Desbloquejar algú que utilitza Instagram al web

Per desbloquejar un usuari mitjançant el lloc web d'Instagram en un ordinador amb el navegador web d'escriptori:

  1. Visita Instagram al web al vostre navegador.

  2. Inicieu sessió al vostre compte d'Instagram si encara no heu iniciat sessió.

  3. Seleccioneu Cerca .

    Camp de cerca a Instagram a través del web
  4. Escriviu el nom d'usuari del compte o el nom de la persona que voleu desbloquejar.

  5. Ara seleccioneu el desitjat usuari dels suggeriments d'emplenament automàtic.

    És possible que Instagram mostri el compte d'usuari com a no disponible. En aquest cas, cal desbloquejar el compte mitjançant l'aplicació d'Instagram per a iOS o Android; Vegeu més amunt.

  6. Seleccioneu Desbloqueja i confirmeu que realment voleu desbloquejar l'usuari.

    Desbloqueja la interfície d
  7. Això és! Ara pots seguir l'usuari que acabes de desbloquejar a Instagram.

Consulteu una llista de comptes bloquejats a Instagram

Sí, Instagram manté una llista de tots els perfils que has bloquejat. Per veure'l a l'aplicació d'Instagram per a iOS o Android:

No podeu accedir a la llista d'usuaris bloquejats al lloc web d'Instagram, de manera que haureu d'utilitzar l'aplicació.

  1. Vés al teu Perfil pàgina a Instagram.

  2. Toqueu el botó de menú i, a continuació, seleccioneu Configuració .

  3. Seleccioneu Privadesa i llavors Comptes bloquejats .

    Interfície de comptes bloquejats a Instagram per a iOS
  4. Toqueu qualsevol usuari bloquejat per accedir al seu perfil, on podeu desbloquejar-lo mitjançant les instruccions anteriors.

Això també és útil per desbloquejar usuaris que us poden haver bloquejat. Tanmateix, encara que els hagis desbloquejat, encara t'hauran de desbloquejar.

Què passa quan desbloqueges algú

Quan desbloquegeu un compte a Instagram, s'aixequen les restriccions associades al bloqueig d'algú.

  • Seran capaços trobar-te de nou utilitzant la cerca d'Instagram.
  • Ells poden veure les teves publicacions i històries de nou.
  • Ells podran et segueixo de nou (això no passarà automàticament, però).
  • Ells poden enviar-te missatges privats tornant a utilitzar Instagram Direct.

L'usuari no rebrà cap notificació quan el desbloquegeu.

Com seguir un compte d'Instagram desbloquejat

Si heu bloquejat algú a Instagram, també l'heu deixat de seguir i les publicacions o històries noves no apareixeran al vostre flux d'Instagram. Tampoc no pots seguir un compte bloquejat fins que no l'hagis desbloquejat.

Per tornar a seguir l'usuari després d'haver-lo desbloquejat:

  1. Busqueu i obriu el perfil de l'usuari a Instagram.

    Això funciona tan bé a les aplicacions d'Instagram per a iOS i Android que al web.

  2. Seleccioneu Seguiu .

Si deixes de veure actualitzacions d'algú, comproveu si us han deixat de seguir a Instagram .

Podeu desbloquejar comptes que ja no existeixen?

Segons l'aplicació o el lloc web, és possible que no es pugui desbloquejar Perfils d'Instagram que s'han suprimit o eliminats des que els vau bloquejar. Els seus noms apareixeran al vostre Comptes bloquejats llista sense cap manera d'interactuar amb ells.

Si és possible, proveu l'aplicació d'Instagram en una plataforma diferent. Hem vist que Instagram per a Android pot desbloquejar usuaris que el lloc web d'Instagram i l'aplicació d'iOS van informar com a inexistents o inaccessibles.

Una cosa que podeu fer per evitar comptes obsolets a la vostra llista de comptes bloquejats d'Instagram és informar de comptes i activitats sospitoses a Instagram ( Informeu > És spam o Informeu > És inadequat al menú de l'usuari) en lloc de bloquejar usuaris que considereu comptes falsos.

Com puc saber quina edat té el meu equip
PMF
  • Com puc saber si algú m'ha desbloquejat a Instagram?

    Instagram no us notificarà si algú us ha desbloquejat. En lloc d'això, cerqueu el perfil. Si apareix a la cerca i pots veure el seu perfil, històries i publicacions, t'han desbloquejat.

  • Com sé si algú m'ha bloquejat a Instagram?

    Si algú t'ha bloquejat , no apareixeran quan els cerquis i el seu compte no serà visible per a tu.

  • A Instagram, quina diferència hi ha entre bloquejar un usuari i fer que el vostre perfil sigui privat?

    Quan feu que el vostre perfil d'Instagram sigui privat, un usuari encara us pot trobar en una cerca, però no es mostrarà cap de la vostra informació. Més aviat, trobaran un avís que el vostre perfil és privat per a qualsevol persona que no els segueixi. Tanmateix, quan bloquegeu un usuari, la vostra pàgina no apareixerà als resultats de la cerca quan la cerquin.

  • Com bloquejar algú a Instagram?

    Podeu bloquejar persones a IG mitjançant l'aplicació o un navegador web. Per bloquejar a l'aplicació d'Instagram: aneu a a pàgina de compte > toqueu tres punts > Bloqueja > Bloqueja > Descarta . Per bloquejar amb un navegador web: aneu a pàgina del compte > toqueu tres punts > Bloqueja aquest usuari > Bloqueja.


Com oblidar un compte d'Instagram al vostre ordinador o telèfon

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.