Principal Missatgeria Com saber si algú ha llegit el vostre missatge de GroupMe?

Com saber si algú ha llegit el vostre missatge de GroupMe?



GroupMe és una eina convenient que us ajuda a organitzar grups més grans de persones. És a diferència d'altres aplicacions de missatgeria de text que se centren en converses individuals.

Com saber si algú ha llegit el vostre missatge de GroupMe?

En canvi, se centra principalment en converses en grup. Per tant, la interfície és una mica diferent i algunes funcions poden ser una mica confuses o inexistents.

Per exemple, si voleu saber qui ha llegit el vostre missatge de GroupMe, potser us sorprendrà. Hi ha una situació en què funciona, però més sovint, us trobareu desesperadament buscant la notificació.

Quan podeu veure la notificació de lectura

Només hi ha una manera determinada d'assegurar-se que algú ha llegit el vostre missatge de GroupMe. Això només és si utilitzeu un missatge directe.

Quan envieu un missatge directe a un usuari de GroupMe, notareu una petita alerta enviada a sota. Això vol dir que el vostre missatge ha anat al destinatari, però encara no s'ha obert.

Quan l'altre usuari obre el missatge i el llegeix, l'alerta següent indicarà Llegir. D'aquesta manera, sabreu que el destinatari ha obert el vostre missatge.

com saber si algú ha llegit el missatge del grup

Amb tot, no hi ha molta diferència entre GroupMe i altres aplicacions de missatgeria instantània. Cadascun té el seu mètode per notificar-vos que el vostre missatge ha estat llegit o vist.

Què passa amb els xats de grup de GroupMe?

Malauradament, no hi ha manera de saber qui ha llegit el vostre missatge en un xat de grup de GroupMe.

L'eina no us farà saber quin membre del grup ha vist el missatge. Això és un inconvenient en comparació amb altres aplicacions de missatgeria instantània similars com Messenger. Aquestes aplicacions us avisen després que cada individu rep el missatge.

com instal·lar apk a Amazon Fire Stick

Tampoc hi ha cap manera viable d'arreglar això. Per tant, si voleu saber si un membre del grup en concret ha rebut el missatge, proveu d'enviar un missatge directe.

Com enviar un missatge directe a GroupMe?

El missatge directe és una conversa privada entre tu i un altre usuari de GroupMe. Podeu utilitzar-lo per esbrinar si aquest usuari específic ha rebut i llegit el vostre missatge.

com reemborsar un joc de vapor dotat

Com que GroupMe funciona millor per a un nombre més gran d'usuaris, les converses individuals es tornen al segon pla. Per això no és fàcil accedir-hi.

Però aquí teniu el que heu de fer.

  1. Obriu la pantalla d'inici de l'aplicació GroupMe.
  2. Toqueu la icona de menú (tres línies horitzontals) a la part superior esquerra de l'aplicació.
    missatges de grup
  3. Seleccioneu el menú Contactes per obrir la llista de contactes.
    si algú llegeix el teu missatge de grup
  4. Cerqueu l'usuari al qual voleu enviar el missatge.
  5. Introduïu el cos del missatge.
  6. Seleccioneu Envia.

També hi ha una manera d'enviar un missatge directe a un usuari si compartiu un grup.

  1. Obriu el grup amb l'usuari desitjat des de la pantalla d'inici de GroupMe.
  2. Toqueu el botó Membres.
  3. Trobeu la persona a qui voleu enviar un missatge de text.
  4. Toqueu la seva imatge de perfil (avatar).
  5. Seleccioneu Missatge directe al menú desplegable.

Això us redirigirà a una conversa separada amb aquest usuari. A més, tingueu en compte que no podeu enviar missatges de text als usuaris mitjançant missatges directes.

Podeu suprimir missatges abans que els altres els vegin?

GroupMe us permet amagar missatges del vostre dispositiu, però no podeu suprimir-los per a tothom. Per tant, si heu enviat alguna cosa que no hauríeu de tenir, no hi ha manera d'eliminar-lo. Els altres usuaris ho veuran igualment.

Si voleu amagar aquests missatges o converses del vostre dispositiu, podeu seguir aquests passos:

  1. Trieu la conversa que voleu amagar a la pantalla d'inici de GroupMe.
  2. Busqueu el missatge que voleu amagar.
  3. Manteniu premut aquest missatge per accedir al menú (o feu clic amb el botó dret si feu servir un ordinador).
  4. Toca Amaga el missatge.

Si amagues l'últim missatge que has enviat, no podràs veure si l'altre usuari l'ha vist.

Però com que tots els missatges es mantenen a la base de dades, podeu optar per mostrar-los.

  1. Toqueu l'avatar de l'usuari individual.
  2. Seleccioneu Configuració.
  3. Toca Mostra els missatges.

Això mostrarà tots els missatges de la conversa que heu amagat anteriorment.

Preguntes freqüents

Com desactivo els rebuts de lectura a GroupMe?

Si no voleu que un altre usuari conegui les vostres interaccions amb els seus missatges, podeu desactivar els rebuts de lectura dels missatges directes de GroupMe. A la cantonada superior esquerra, toqueu les tres línies horitzontals. A partir d'aquí, toqueu 'Configuració'. Finalment, desplaceu-vos fins a l'opció de Llegir rebuts i desactiveu l'opció.

com deixa les coses a roblox

Aquesta és també l'explicació per quan no pots veure els rebuts d'una altra persona quan els has enviat un DM. Si un usuari té aquesta opció desactivada, no podreu veure els seus rebuts.

No veig els rebuts de lectura d'una altra persona. M'han bloquejat?

Malauradament, no hi ha manera d'assegurar-se si un altre usuari us ha bloquejat. Si no veieu cap confirmació de lectura però l'altre usuari respon al vostre missatge, podeu estar segur que no us han bloquejat, l'altre usuari té la funció desactivada.

Tanmateix, si l'altra persona no respon, realment no hi ha manera de dir-ho d'una manera o d'una altra. Això és perquè quan un usuari et bloqueja, encara pots veure els seus missatges en grups. Alguns usuaris han afirmat que quan intenten enviar un missatge a un contacte que l'ha bloquejat, el missatge desapareix al cap d'uns minuts. Però, no vam poder replicar-ho al maig del 2021.

Preste atenció als teus missatges

En conjunt, GroupMe és una eina fantàstica per organitzar grups més grans, però hi ha una manca notable de determinades funcions.

La manca de l'opció Seen per a converses de grup pot desanimar molts usuaris. Si sou dels que prefereix conèixer l'estat del missatge, potser voldreu canviar a una altra aplicació.

Què en penseu de les funcions de GroupMe? La manca de l'opció Vist és una cosa bona o dolenta? Comparteix la teva opinió a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.