Principal Windows 10 Desactiva No s'ha pogut tornar a connectar la notificació de totes les unitats de xarxa al Windows 10

Desactiva No s'ha pogut tornar a connectar la notificació de totes les unitats de xarxa al Windows 10



Com es pot desactivar la notificació de totes les unitats de xarxa no es pot tornar a connectar a Windows 10

Si teniu assignades unitats de xarxa, de vegades Windows 10 mostra una notificació que no pot tornar a connectar totes les unitats de xarxa. Està bé quan una destinació remota està inactiva, però la notificació és molt molesta i redundant quan es pot tornar a connectar la unitat només visitant-la en aquest PC.

Anunci publicitari


Les unitats assignades són molt còmodes, ja que permeten accedir a fitxers i carpetes de xarxa igual que una unitat local normal.

com trobar el vostre número de WhatsApp

Si no s'ha tornat a connectar una unitat de xarxa assignada, falla qualsevol programa que intenti accedir als recursos de la unitat de xarxa assignada. Windows 10 mostra la notificació següent:Assistent de mapatge de la unitat de xarxa Windows 10

Quan tu creeu una unitat de xarxa mapeada , hi ha una opció 'Torneu a connectar a l'inici de sessió' que podeu comprovar perquè cada vegada que Windows inicia la sessió, es muntin automàticament mitjançant les credencials d'inici de sessió de l'usuari actual.

Si marqueu 'Connecta amb credencials diferents', podeu especificar un nom d'usuari i una contrasenya diferents.

Quan Windows 10 inicia la sessió, hi ha un problema de temps que fa que intenti mapear les unitats de xarxa abans que la xarxa estigui disponible. Això fa que de vegades no estiguin disponibles. Si premeu Actualitza (F5) a l'Explorador de fitxers o feu doble clic a la unitat, quedaran disponibles a l'instant.

Si esteu fart de les notificacions de la unitat de xarxa, aquí teniu els mètodes que podeu utilitzar per desactivar-la.

com desar els marcadors a Chrome

Per desactivar No s'ha pogut tornar a connectar la notificació de totes les unitats de xarxa al Windows 10,

  1. Obriu el fitxer Aplicació Editor del registre .
  2. Aneu a la següent clau de registre.
    HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control NetworkProvider

    Vegeu com accedir a una clau de registre amb un sol clic .
  3. A la dreta, modifiqueu o creeu un valor DWORD de 32 bits nouRestoreConnection.
    Nota: fins i tot si ho és amb Windows de 64 bits encara heu de crear un valor DWORD de 32 bits.
  4. Deixeu les seves dades de valor com a 0 per desactivar el missatge de notificació.
  5. Per fer efectius els canvis realitzats mitjançant la modificació del Registre, reinicieu Windows 10 .

Estàs acabat. Això desactivarà la molesta notificació per a tots els usuaris. Per estalviar temps, podeu utilitzar els següents fitxers de registre preparats per utilitzar.

Descarregueu fitxers del registre

veure què sap Facebook de mi

S'inclou la modificació de desfer.

A més, és possible que vulgueu fer que Windows 10 torni a connectar automàticament les unitats de xarxa que el sistema operatiu no ha pogut connectar automàticament. A Winaero, tenim un hack que us permetrà fer-ho sense utilitzar eines de tercers. Consulteu el següent tutorial:

Windows 10 no torna a connectar les unitats de xarxa mapeades [Fix]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.