Principal Serveis De Transmissió Com esborra l'historial de cerques a Google Fotos

Com esborra l'historial de cerques a Google Fotos



Google Photos no només és un lloc convenient per emmagatzemar i organitzar fotos, sinó que també és una manera de compartir i interactuar amb altres usuaris.

De vegades us podeu trobar amb una imatge no desitjada que quedarà al vostre historial. Quan això passi, és millor eliminar-lo per evitar que es produeixi una situació desagradable, com ara explicar per què teniu una imatge determinada a l'historial de Google Fotos.

En aquest cas, és millor esborrar l’historial i eliminar la foto del registre d’activitats. En aquest article s’explicarà com fer-ho.

Suprimiu tota l'activitat de Google

La forma més fàcil i segura d’eliminar l’historial de cerca de Google Fotos és suprimir l’activitat del vostre compte de Google durant un període determinat. Tot i això, aquest mètode eliminarà tot el que heu fet en qualsevol producte de Google.

Això vol dir que desapareixeran tots els vídeos que hàgiu cercat a YouTube, totes les imatges de Google, les ubicacions de Google Maps i altres coses que heu registrat actualment al vostre compte de Google.

Per tant, assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de tot el que necessiteu abans de continuar. O bé escolliu un temps curt que no afectarà massa les vostres altres activitats. Per exemple, si escolliu esborrar només una hora d'historial (on heu interactuat amb aquesta imatge de Google), probablement estalvieu la majoria de dades importants.

Per suprimir tota l'activitat del vostre compte de Google, seguiu aquests passos:

  1. Aneu a Google La meva activitat des del vostre navegador.
  2. Inicieu la sessió amb les credencials del vostre compte. Assegureu-vos d’utilitzar el compte de Google des del qual heu interactuat amb la imatge.
  3. Feu clic a la icona 'més' (tres punts verticals) que hi ha al costat de la barra de cerca.
  4. Seleccioneu 'Suprimeix l'activitat per' al menú desplegable.
  5. Trieu el període desitjat entre les opcions de l'esquerra.

Si seleccioneu l'opció 'Tots els temps', s'esborraran tots els elements amb els quals hàgiu interactuat a través d'aplicacions connectades al vostre compte de Google. És més segur triar 'Última hora' si heu interactuat amb la foto durant aquest temps o bé un període 'Interval personalitzat'. Tanmateix, aquesta opció només us permetrà escollir un període de dies. No es pot triar un període per hora.

Un cop escolliu un punt, només cal que confirmeu la vostra elecció i la imatge desapareixerà de la història.

Supressió de l’activitat individual

Si coneixeu el moment exacte de la vostra interacció amb la imatge de Google no desitjada, podeu suprimir aquesta interacció del registre d’activitats.

Per fer-ho, només heu d’anar a la pàgina La meva activitat de Google i trobar aquest element al feed de la pantalla d’inici. A més, podeu cercar l'element escrivint una paraula clau o una data.

Un cop ho feu, només cal que feu clic a la icona 'més' (tres punts horitzontals) al costat de la interacció i feu clic a 'Suprimeix'.

Esborreu la memòria cau i l'emmagatzematge de l'aplicació Android

Si teniu un Android, podeu esborrar l’emmagatzematge i la memòria cau de la configuració de l’aplicació. Això suprimirà l'historial de l'aplicació. Per fer-ho, heu de seguir aquests passos:

com activar la compartició de pantalla en discòrdia
  1. Aneu a l'aplicació 'Configuració' del dispositiu.
  2. Obriu el menú 'Aplicacions'. També es pot incloure com a 'Informació de l'aplicació' o 'Aplicacions'.
  3. Desplaceu-vos per la llista fins que trobeu 'Fotos'.
  4. Introduïu les 'Fotos' per entrar a la pantalla d'informació.
  5. Trieu el menú 'Emmagatzematge' a la secció 'Ús'.
  6. Toqueu 'Esborra dades' o 'Gestiona l'espai' per esborrar les dades.
  7. Toqueu 'Esborra memòria cau'.

Això suprimirà tot l'historial de la vostra aplicació. Nota: haureu d'iniciar la sessió a l'aplicació 'Fotos' de nou després de realitzar aquest mètode. Per tant, assegureu-vos que tingueu a mà totes les vostres credencials abans de continuar.

El que té de bo aquest mètode és que només esborreu l'historial de l'aplicació Fotos. A diferència del mètode esmentat, totes les altres activitats de Google es mantindran intactes. D'altra banda, eliminarà l'historial complet de l'aplicació del telèfon i no hi ha manera de limitar-lo només a un període de temps determinat.

Desactiva l'aplicació (restabliment de fàbrica)

En alguns casos, l'aplicació no us permetrà esborrar la memòria cau ni l'historial. Hi ha una manera de solucionar-ho, però requereix que restableixi l'aplicació de fàbrica.

Per fer-ho, heu de:

  1. Seguiu els quatre primers passos de la secció anterior fins que accediu a la pantalla d'informació de l'aplicació 'Fotos'.
  2. Toqueu el botó 'Desactiva' a la part superior de la pantalla. Apareixerà un quadre de diàleg que us indicarà la decisió.
  3. Trieu 'Desactiva l'aplicació'.
    Un cop realitzeu aquesta ordre, l'aplicació oblidarà totes les dades i les interaccions que hi vau tenir. Això eliminarà completament l'historial de cerques.
  4. Premeu el botó 'Activa'. Hauria de ser al mateix lloc on anteriorment hi havia 'Desactiva'. Si no ho feu, l'aplicació continuarà desactivada i no la podreu utilitzar.

Un cop ho feu, haureu d'iniciar la sessió al vostre compte una vegada més. Totes les activitats posteriors es mantindran de nou a l'emmagatzematge de l'aplicació fins que decidiu eliminar l'historial de nou.

Mantingueu la vostra història a vosaltres mateixos

Eliminar la vostra activitat a Google sempre ha de ser l’últim recurs. Si feu servir un compte compartit, sempre és bo eliminar totes les traces que puguin interferir amb la vostra privadesa, que solen incloure cerques a Google, vídeos i fotos de Google.

Tot i això, si utilitzeu un compte privat, seria millor mantenir-lo protegit i protegit, en lloc d’esborrar el registre d’activitats i arriscar la pèrdua de dades durant el procés.

Quin mètode preferiu per esborrar l'activitat de Google Fotos? Per què? Comparteix les teves experiències a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.