Principal Xarxes Què signifiquen altres espectadors per a les històries de Facebook?

Què signifiquen altres espectadors per a les històries de Facebook?



La gent que comparteix col·leccions de vídeos i fotos en forma d'històries és una característica popular de les xarxes socials. Les històries són entretingudes, engresquen i creen intimitat amb amics, familiars i clients. Sempre que publiqueu una història de Facebook, s'anuncia perquè tothom la vegi a la part superior del vostre canal de notícies; temptant els visitants a fer una ullada ràpida.

Què signifiquen altres espectadors per a les històries de Facebook?

Si veieu que altres persones han vist aquest missatge de la història i voleu saber què significa, us expliquem el significat en aquest article, així que continua llegint. A més, la nostra secció de preguntes freqüents inclou alguns consells útils per controlar qui pot veure les vostres històries de Facebook.

Qui són els altres espectadors?

Altres espectadors són persones que han vist la teva història de Facebook però no són els teus amics de Facebook. Així, qualsevol persona que no sigui els teus amics es comptarà com a Altres espectadors. Aquestes persones poden estar formades pels teus seguidors o qualsevol persona de Facebook i Messenger.

De manera predeterminada, la configuració de privadesa de la teva història només s'estableix en Amics. Quan la configuració s'ha canviat a Públic, qualsevol pot veure'l.

com canviar el compte de netflix a roku

Puc veure veure els seus perfils o veure els seus noms?

Facebook ha decidit mantenir confidencials les identitats dels altres espectadors de les vostres històries de Facebook. Per tant, només sabràs quants altres n'hi havia i que serien una combinació d'usuaris de Facebook i Messenger o els teus seguidors.

PMF addicionals

Com puc canviar la privadesa de les meves històries de Facebook?

Qualsevol cosa que s'afegeixi a les vostres històries de Facebook es mostrarà a Facebook i Messenger i es compartirà amb el mateix públic per a ambdues aplicacions. Si preferiu que ningú vegi les vostres històries de Facebook, podeu gestionar qui veu les vostres històries de Facebook a Configuració de privadesa

Pots veure quantes vegades algú veu la teva història de Facebook?

No, no pots saber si algú ha vist repetidament la teva història de Facebook o només l'ha vist una vegada. Tanmateix, podeu veure el nombre de vegades que s'ha vist la vostra història.

Quins altres han estat veient les vostres històries de Facebook

A les històries de Facebook, podeu crear i compartir les vostres col·leccions de fotos i vídeos breus, entretinguts i per veure'ls. Aquestes històries són efímeras, però, i finalment desapareixen després de 24 hores.

Atès que la plataforma assumeix que voleu que totes les vostres històries puguin veure les persones que coneixeu, la configuració de privadesa predeterminada per a les històries és només Amics. Tanmateix, podeu obrir les vostres històries a tot el món quan configureu les opcions de privadesa a Públic. En el cas d'aquest últim, els espectadors que no siguin els teus amics de Facebook es comptaran com a Altres espectadors o Altres persones.

Per protegir la privadesa de tothom, Facebook no revela altres identitats. Si preferiu veure tothom que veu les vostres històries, podeu tornar a canviar la configuració a Amics.

Amb quina freqüència publiqueu històries de Facebook? Recordes una època en què vas tenir un gran nombre de visualitzacions? Explica'ns què en penses en general sobre les històries de Facebook a la secció de comentaris.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.