Principal Snapchat Què significa l’afegit de la vostra cerca a Snapchat?

Què significa l’afegit de la vostra cerca a Snapchat?



Podeu afegir nous amics de Snapchat al vostre perfil de moltes maneres. Podeu afegir algú cercant el seu nom d’usuari a la barra de cerca, afegir-lo a la llista de contactes del telèfon, des d’un instantani o amb diversos altres mètodes.

L’aplicació Snapchat notificarà als usuaris que els heu afegit i també podran veure el mètode que heu utilitzat per afegir-los.

Per exemple, podeu rebre una notificació amb Us afegeix de la cerca que es mostra a sota del nom d'usuari d'algú que us acaba d'afegir. Però, què significa aquesta notificació?

En aquest article s'explica per què apareix aquesta notificació, juntament amb alguns altres missatges que es poden veure a sota dels noms d'usuari.

Què vol dir que us ha afegit de la cerca a Snapchat?

Quan rebeu una notificació Afegit de la cerca, normalment vol dir que la persona us ha afegit cercant manualment el vostre nom a la barra de cerca.

Si heu fet visible el vostre nom real al vostre compte juntament amb el vostre nom d'usuari, això vol dir que és possible que una persona hagi escrit el vostre nom real a la barra de cerca abans que us afegís. En cas contrari, vol dir que han cercat el vostre nom d’usuari.

el que us ha afegit de la cerca vol dir Snapchat

Una altra manera d’obtenir una notificació afegida des de la cerca és que algú us afegeixi suggeriments de Snapchat

Quan accediu al menú Afegeix amics al vostre perfil, l'aplicació us suggerirà nous amics que podeu afegir. Podeu trobar aquests suggeriments a la part inferior del menú. Snapchat us suggerirà que els usuaris afegeixin segons els amics comuns, la vostra ubicació, la llista de contactes, etc.

Quan algú us afegeixi suggeriments tocant el signe més al costat del vostre nom d'usuari, rebreu el mateix que us ha afegit des de la notificació de cerca.

Com deixar de rebre notificacions

Si voleu que Snapchat deixi de notificar-vos que altres usuaris us afegiran, heu de modificar la configuració.

Per fer-ho, heu de:

  1. Obre el teu Snapchat aplicació
  2. Inicieu la sessió al vostre compte.
  3. Aixeta Configuració . És la icona d'engranatge a la part superior dreta de la pantalla.
  4. Baixeu fins que vegeu el Notificacions menú.
  5. Aixeta Notificacions .
  6. Aixeta Rep notificacions de .

Snapchat us ha afegit des de la cerca

Ara, tindreu dues opcions: rebre notificacions de tothom o rebre notificacions d’amics. Si desmarqueu qualsevol casella, deixareu de rebre notificacions d'aquest grup.

Per deixar de rebre notificacions sobre les persones que us han afegit, heu de desactivar Tothom i les notificacions s'aturaran.

Podeu activar-los en qualsevol moment si seguiu els mateixos passos i torneu a activar l'opció de notificacions.

Altres maneres d'afegir usuaris a Snapchat

Afegir usuaris mitjançant la cerca no és l’única manera d’obtenir-ne de nous amics a Snapchat .

A continuació, es mostren algunes altres maneres d'afegir persones a Snapchat, que poden explicar algunes de les altres notificacions que rebeu de l'aplicació.

Us ha afegit per Snapcode

Quan algú us afegeix per Snapcode, vol dir que ha escanejat el vostre Snapcode amb el seu telèfon. Només les persones a qui doneu el vostre Snapcode personalment us poden afegir mitjançant aquest mètode.

El Snapcode és un patró únic de punts sobre un fons groc darrere de la imatge de perfil de cada usuari. Els usuaris han d’estar a prop els uns dels altres per poder escanejar els seus codis Snap i afegir-se com a amics.

Per afegir algú mitjançant Snapcode, només cal que entreu al menú 'Afegeix amic' al vostre perfil de Snapchat i toqueu 'Afegeix per Snapcode'. Mou la càmera sobre el Snapcode que vulguis escanejar i, a continuació, només espera. L’altre usuari rebrà una notificació que els ha afegit mitjançant el seu Snapcode.

Us ha afegit per menció

Si algú us menciona en el seu instantani, altres usuaris el podran veure tocant al menú 'Persones' a la part dreta del instantani. A continuació, us poden afegir a la llista dels seus amics amb un sol toc.

Rebràs una notificació que algú t’ha afegit per menció i que es mostrarà sota el seu nom d’usuari a la llista del teu amic.

Afegit des de Contactes

Si un usuari té el vostre número a la llista de contactes del seu telèfon, pot trobar fàcilment el vostre Snapchat. Si us afegeixen mitjançant la seva llista de contactes, l'aplicació mostrarà la notificació Afegit des de contactes a sota del seu nom d'usuari.

com canviar els dpi d'una imatge en pintura

Si mai us heu preguntat què vol dir alguna d’aquestes notificacions, espero que aquest article aclareixi algunes coses.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.