Principal Facebook Com deixar de seguir algú a Facebook

Com deixar de seguir algú a Facebook



Què saber

  • En una publicació de la persona que voleu deixar de seguir, seleccioneu menú de tres punts > Deixa de seguir .
  • A la pàgina de perfil d'un amic que voleu deixar de seguir, seleccioneu Seguint > Deixa de seguir .

Aquest article explica maneres de deixar de seguir els amics de Facebook i tornar-los a seguir si canvies d'opinió.

Deixar de seguir és una solució més suau que deixar d'amic o bloquejar. Desamics els elimina de la llista d'amics, mentre que el bloqueig elimina tots els contactes. Amb deixar de seguir, no veureu el seu contingut, però seguireu sent amics.

Com deixar de seguir els amics de Facebook

El vostre canal de notícies de Facebook és una manera convenient de posar-vos al dia de les activitats de la família i els amics. Malauradament, a Facebook L'amic pot ser la font de publicacions recurrents, articles compartits i disgustos d'opinió que us molesten, ofenen o avorren.

Afortunadament, és fàcildeixar de seguiraquest amic a Facebook, perquè no vegis les seves publicacions. Continuareu sent amics de Facebook oficialment i encara podreu intercanviar missatges missatger , però no haureu de veure les seves publicacions quan obriu el vostre canal de notícies. A continuació s'explica com deixar de seguir un amic de Facebook.

Hi ha diverses maneres fàcils de deixar de seguir un amic de Facebook. Deixeu de seguir des de la seva publicació, pàgina de perfil o des de les Preferències del canal de notícies al menú Configuració.

Deixa de seguir des d'una publicació

  1. Aneu a qualsevol publicació feta per la persona que voleu deixar de seguir.

    com desbloquejar Fire Stick 2016
  2. Seleccioneu el tres punts a la part superior dreta de la seva publicació.

    Menú de tres punts a la publicació de Facebook
  3. Seleccioneu Deixa de seguir . No veureu més publicacions d'aquesta persona, però encara sou amics de Facebook.

    Opció de deixar de seguir al menú de tres punts

    Si deixes de seguir algú, les teves publicacions encara són visibles per a ell, tret que també et bloquegin o et deixen de seguir.

Deixa de seguir des de la seva pàgina de perfil

Aquí hi ha una altra manera de deixar de seguir un amic de Facebook.

  1. Aneu a la pàgina de perfil de l'amic que voleu deixar de seguir.

  2. Passa el cursor per sobre Seguint prop de la seva foto de portada. (A l'aplicació, toqueu tres punts a sota de la seva foto de portada.)

    Botó següent a la pàgina de perfil de Facebook
  3. Seleccioneu Deixa de seguir . (A l'aplicació, toqueu Seguint i després toqueu Deixa de seguir .)

    elimineu el suport de Windows 10
    Opció de deixar de seguir al menú Seguint a Facebook

Deixa de seguir des de les preferències del canal de notícies

Aquí hi ha una altra manera de deixar de seguir algú.

  1. Aneu a la vostra pàgina de perfil i seleccioneu fletxa cap avall a la barra de menú superior. (A l'aplicació, toqueu tres línies horitzontals al fons.)

  2. Seleccioneu Preferències del canal de notícies . (A l'aplicació, toqueu Configuració i llavors Preferències del canal de notícies .)

  3. Seleccioneu Deixa de seguir persones i grups per amagar les seves publicacions .

  4. Seleccioneu la persona que voleu deixar de seguir i, a continuació, seleccioneu Fet .

Torna a seguir els amics de Facebook sense seguir

Si canvies d'opinió i vols tornar a veure les publicacions del teu amic que no segueix, és fàcil fer-ho.

  1. Aneu a la vostra pàgina de perfil de Facebook.

  2. Seleccioneu el fletxa cap avall des de la barra de menú superior. (A l'aplicació, toqueu tres línies horitzontals al fons.)

  3. Seleccioneu Preferències del canal de notícies . (A l'aplicació, toqueu Configuració i llavors Preferències del canal de notícies .)

  4. Seleccioneu Torna a connectar amb les persones i els grups que has deixat de seguir .

    tornar a seguir una persona sense seguir a Facebook
  5. Seleccioneu la persona amb qui voleu tornar a connectar i, a continuació, seleccioneu Fet . Tornaràs a veure les publicacions d'aquesta persona al teu canal de notícies.

    com afegir persones a teamspeak

Considera la possibilitat de adormir a una persona en lloc de deixar-la de seguir si només necessites un descans. La posposar t'impedeix veure les seves publicacions al teu canal de notícies durant 30 dies.

PMF
  • La gent pot veure quan els deixes de seguir a Facebook?

    Les persones no rebran notificacions si els deixes de seguir a Facebook. Si sou amics de Facebook i continuen seguint-vos, veuran les vostres publicacions i podran comentar-los i fer-los m'agrada. Encara estareu a les llistes d'amics de l'altre.

  • Com puc deixar d'amic d'algú a Facebook?

    Per deixar d'amic d'algú a Facebook, ves al teu perfil i selecciona Amics . Seleccioneu la persona que voleu deixar d'amic per anar a la seva pàgina de perfil. Seleccioneu el Amics icona a la part superior del seu perfil i tria No amic .

  • Com puc trobar algú a Facebook?

    A utilitzar Facebook per trobar algú , utilitzeu la barra de cerca principal a la part superior del lloc web per introduir el seu nom i cercar. Si no esteu segur del seu nom, podeu cercar el seu empresari o on van anar a l'escola. Una altra opció és comprovar els amics dels teus amics per trobar algú.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.