Principal Smartphones Com desactivar les notificacions de compartició d'activitat al vostre Apple Watch

Com desactivar les notificacions de compartició d'activitat al vostre Apple Watch



L'Apple Watch té una funció anomenada Compartir activitats , que us permet compartir les estadístiques d'activitat, els entrenaments i altres dades de les quals fa un seguiment l'aplicació Activity amb els vostres amics. És una manera fantàstica de veure quins tipus d’entrenaments fan els vostres companys de gimnàs i de mantenir-vos motivats (o desmotivats, suposo, segons els vostres amics).
Però, per molt net i útil que sigui l’ús compartit d’activitats, una cosa que pot resultar molesta ràpidament és el flux constant de notificacions que us mostra quan l’activeu.Jamie ha completat un entrenament. Mark va tancar tots els seus anells. Sharon és completament millor que tu en tot.Genial. Súper.
Afortunadament, és fàcil desactivar aquestes notificacions de manera que només vegeu les actualitzacions d’Activitat del vostre amic quan consulteu l’aplicació.

Com desactivar les notificacions de compartició d

Desactiveu totes les notificacions per compartir activitats

Si voleu apagar-lototNotificacions per compartir activitats, primer agafeu el vostre iPhone i obriu l'aplicació Watch. Segurament ho sabreu, però aclariré aquí que cal fer-ho a l’iPhone que actualment està emparellat amb el vostre Apple Watch.
Aplicació Apple Watch
A l’aplicació Watch, assegureu-vos que sou a El meu rellotge i seleccioneu Notificacions .
Notificacions per a Apple Watch
A continuació, seleccioneu Activitat .
Notificacions d
Finalment, cerqueu l’alterador etiquetat Notificacions per compartir activitats i toqueu per apagar-lo.
Notificacions per compartir activitats
Com he esmentat, desactivar aquesta opció significa que no veureu cap notificació per a ningú.

com obtenir missatges a Instagram

Desactiveu les notificacions per compartir activitats per a contactes individuals

En lloc de desactivar les notificacions de compartició d’activitats per a tothom, què passa si només voleu desactivar-les per a una sola persona (atrevit, Sharon)? En aquest cas, agafeu el vostre iPhone i aneu a l'aplicació Activity.
App Activity per a iPhone
Seleccioneu el fitxer Compartir a la part inferior de la pantalla i veureu una llista de tots els usuaris amb qui compartiu dades d'activitat.
Pestanya Compartir a l

I no, no només vaig escollir un dia on estava al cim. Prometo. Pot ser.


Des d'aquesta pantalla, toqueu l'activitat d'una persona per veure'n els detalls.
Botó Silencia les notificacions
Un cop seleccionada aquesta persona, cerqueu i toqueu Silencia les notificacions per desactivar les notificacions de compartició d'activitat per anomésaquest contacte individual. Podeu desactivar les notificacions d'altres contactes repetint aquests passos per a cadascun d'ells i tornar a activar les notificacions tornant a aquesta pantalla i tocant Deixa de silenciar les notificacions .

El servidor rpc no està disponible a Windows 10

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.