Principal Altres Com saber qui us ha eliminat de GroupMe

Com saber qui us ha eliminat de GroupMe



Què passa si algú us elimina de GroupMe? Reps una notificació? Encara podeu veure xats? Són preguntes que probablement us heu fet si sou usuari de GroupMe.

Com saber qui us ha eliminat de GroupMe

En aquest article, proporcionarem una resposta a tot allò anterior i a més.

Reps una notificació si algú t'elimina d'un xat de GroupMe?

Posem per cas que heu estat membre d’un grup de GroupMe concret durant algun temps. Però us discutiu amb altres membres i us eliminen del grup. Rebràs una notificació?

Plutó TV té canals locals

Malauradament, quan un membre del grup suprimeix un altre membre, aquest individu no rep cap notificació. El xat de grup no existirà a la seva llista i no podran veure els missatges anteriors o actuals del grup.

Els usuaris poden veure qui els ha eliminat del grup?

Hem confirmat que GroupMe no informa els seus usuaris quan han estat eliminats del grup. Però, com a mínim, els notifica a qui ho va fer? No exactament. Si sospiteu d'algú en particular, no hi ha manera de confirmar si aquesta persona us ha suprimit del grup. Tot i que això pot semblar decebedor, és la política que fan servir molts altres sistemes de missatgeria.

millor tauleta pels diners 2018

Com s'elimina algú de GroupMe?

De vegades, és possible que els membres del grup no respectin les regles de missatgeria estàndard. Poden intimidar altres membres i causar arguments. Altres vegades, és possible que aquestes persones ja no vulguin formar part del grup. Sigui quin sigui el motiu, els usuaris de GroupMe haurien de saber eliminar algú de GroupMe. Si en sou un, seguiu els passos següents:

  1. Llançament de GroupMe.
  2. Cerqueu el xat del qual voleu eliminar la persona.
  3. Feu clic a l'avatar del grup.
  4. Toqueu Membres.
  5. Trieu la persona que voleu eliminar.
  6. Confirmeu que voleu suprimir-los.

També és possible eliminar diversos membres del mateix grup:

  1. Un cop al xat de grup, localitzeu els tres punts.
  2. Toqueu Suprimeix els membres.
  3. Marqueu les persones per eliminar-les.
  4. Confirmeu que voleu eliminar-los del xat de grup.
Qui-ha eliminat-de-com-fer-grups

Com bloquejar algú a GroupMe?

Si un membre de GroupMe només us molesta, hi ha una manera de bloquejar aquesta persona sense eliminar-la del grup:

com es crea una agrupació d'emmagatzematge
  1. Llançament de GroupMe.
  2. Inicieu la sessió si encara no heu iniciat la sessió.
  3. Toqueu les tres línies verticals.
  4. S'obrirà un menú amb diferents opcions. Trieu Contactes.
  5. Feu clic al membre que vulgueu bloquejar.
  6. Seleccioneu Bloqueja el contacte.
  7. Confirmeu que voleu bloquejar la persona.

Ara que heu bloquejat aquest contacte, no us podran molestar mitjançant missatges privats. Però tingueu en compte que fer això no els elimina del grup. A més, encara poden enviar missatges a aquest grup.

Més informació sobre les funcions de GroupMe

Els membres de GroupMe ocasionalment poden trobar problemes amb altres contactes. Si és així, poden optar per bloquejar-los o eliminar-los del grup. En ambdós casos, la persona en qüestió no rebrà cap notificació. A més, no sabran qui els ha bloquejat o suprimit. Tot i que això pot ser decebedor per a alguns, aquesta és la política comuna de GroupMe i altres plataformes similars.

Heu trobat mai problemes amb altres membres de GroupMe? Sospiteu que algú us ha eliminat del grup? Comparteix les teves experiències a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.