Principal Smartphones Com es pot saber si està bloquejat a la línia

Com es pot saber si està bloquejat a la línia



A ningú li agrada ser exclòs pels seus amics. Malauradament, això de vegades és inevitable i tothom ho experimentarà almenys una vegada a la vida. Aquesta exclusió significava que no us convidaven a una festa o a una festa de dormir, però ara és diferent.

Com saber si tu

Atès que la gent passa més temps passant les estades a les xarxes socials que en persona, evitar els amics ha adoptat un nou formulari en línia. En lloc de no convidar-vos a sortir, ara la gent us pot impedir tranquil·lament la interacció amb els seus comptes en línia. Igual que altres aplicacions de missatgeria social populars, Line també té aquesta funció.

Mai no és bo estar bloquejat, però no saber que està bloquejat és encara pitjor. Seguiu llegint per conèixer les diferents maneres de comprovar si realment esteu bloquejat a l'aplicació de xat de línia.

Què passa quan està bloquejat?

Quan algú us bloqueja a Line, no podreu interactuar amb ells de cap manera. Això inclou enviar missatges de text, trucar-los i iniciar un xat de vídeo amb ells. Se us mudarà de la llista dels seus amics a la llista d’usuaris bloquejats.

Tanmateix, això no significa que se suprimeixi permanentment del seu compte. Penseu-ho més aviat com un temps mort. Si volguessin eliminar-vos, haurien de fer passos addicionals. En altres paraules, encara no estan del tot segurs de si volen eliminar-vos completament de la llista d'amics. Com a tal, poden canviar d’opinió i desbloquejar-vos en qualsevol moment.

5 maneres d'esbrinar si esteu bloquejat en línia

Hi ha algunes maneres senzilles de comprovar si esteu bloquejat a Line, però també n'hi ha que probablement no us han passat pel cap. Comencem per la més evident.

Proveu de enviar missatges a la persona que sospiteu que us ha bloquejat

Com ja sabeu, els usuaris bloquejats no poden enviar missatges ni trucar a la persona que els ha bloquejat, així que proveu-ho primer. Podeu provar d’enviar-los un text o trucar-los i veure què passa. Podeu pensar que estan fora de línia o fora de línia quan, de fet, us han bloquejat.

Si el destinatari rep i llegeix el vostre missatge, veureu l'opció 'Llegir'. Si això no apareix, han descobert com veure missatges sense avisar-vos o bé us han bloquejat.

Creeu un xat de diverses persones amb ells

Un xat de diverses persones és similar a un xat de grup, però és millor esbrinar si esteu bloquejat. Només cal que afegiu la persona que creieu que us ha bloquejat juntament amb una altra persona. Proveu d'afegir un compte oficial en lloc d'un amic a l'atzar, perquè quan feu una habitació amb ells i el bloquejador, quedarà buit si realment us han bloquejat.

A diferència dels grups, la persona que convideu no ha de confirmar que s'uneixi a un xat de diverses persones, tret que es tracti d'un compte oficial. Sabreu a l’instant si us han bloquejat o no.

Consulteu el seu perfil

Si abans podies veure les publicacions d’aquesta persona i ara de sobte no pots, pots suposar que t’han bloquejat. Per veure les seves publicacions, toca el seu nom a la llista dels teus amics. Després, seleccioneu Publicacions a la part inferior de la pantalla. Si esteu bloquejat, aquesta pàgina apareixerà buida. També podeu consultar Fotos / vídeos al costat de Publicacions i veure si és el mateix.

Intenta enviar-los un tema

No podeu rebre regals d'un usuari bloquejat, de manera que podeu provar d'enviar un tema a la persona que creieu que us ha bloquejat sense haver de gastar diners. Toqueu Més a la part inferior dreta de la pantalla i seleccioneu Botiga de temes. Trieu qualsevol tema i toqueu Enviar com a regal. A continuació, seleccioneu el destinatari i toqueu Següent.

Si esteu bloquejat, rebreu un avís indicant que ja tenen el tema. Podrien tenir-lo, però és més probable que us hagin bloquejat. Si no us han bloquejat, la pantalla següent us demanarà que confirmeu la compra del tema. Simplement sortiu de la pantalla i no se us cobrarà el tema.

instal·leu Google Play Store a Fire TV

Compreu-los un adhesiu

Aquest truc és similar a l’anterior. En lloc de triar 'Botiga temàtica', seleccioneu 'Botiga d'adhesius'. Trieu qualsevol adhesiu i envieu-lo com a regal a la persona que sospiteu que us ha bloquejat. Si ho han fet, no podreu confirmar la compra i rebrà el mateix avís indicant que ja tenen l'adhesiu. Podeu cancel·lar la compra en qualsevol moment sortint de la botiga si les vostres sospites resultaven errònies.

Preguntes freqüents

Si algú em desbloqueja, rebrà els missatges que he enviat?

Basat en les nostres proves del novembre de 2020, núm. La persona que us ha bloquejat no rebrà cap missatge enviat mentre esteu bloquejat. Però, tan bon punt us desbloquegin, els missatges enviats passaran. u003cbru003eu003cbru003e Malauradament, no rebreu cap avís que l’altra persona us hagi bloquejat, de manera que haureu de continuar utilitzant els mètodes anteriors per veure si el vostre amic va canviar d’opinió.

Els meus missatges encara són visibles per a l’altra persona?

Sí. Fins i tot si l’altre usuari us ha bloquejat, continuarà tenint accés a tots els missatges que hàgiu enviat prèviament. Tanmateix, si us preocupa que hi hagi missatges persistents als xats d’un altre usuari, podeu ‘Anular l’enviament’ d’un missatge. Simplement mantingueu premut el contingut qüestionable i toqueu 'No envia'. La línia us mostrarà una alerta que pot ser que no funcioni, però procediu igualment. suposant que va tenir èxit.

Vaig veure el que vas fer alla

En cas que tingueu raó, aquests cinc trucs us ajudaran a saber amb seguretat que algú us ha bloquejat. Tot i que la comprensió que un amic l’ha bloquejat mai no és agradable, no té sentit sentir-se malament. Potser prendran el seu sentit i et desbloquejaran.

Alguna vegada us ha bloquejat un amic a Line o qualsevol altra aplicació de missatgeria? Si és així, com va afectar la vostra amistat a la vida real? Expliqueu-nos les vostres experiències als comentaris següents.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.