Principal Smartphones Com saber si algú ha suprimit Life360

Com saber si algú ha suprimit Life360



Life360 està dissenyat per ser l’aplicació de seguiment definitiva, ja que és difícil d’enganyar i es fa malament la vostra ubicació. Per això, és possible que alguns membres dels vostres cercles considerin que l'aplicació està envaint la seva privadesa i decideixin suprimir-la. Hi ha dues maneres de suprimir Life360 i és possible que no esbrineu de seguida que un membre ho ha fet.

Com saber si algú ha suprimit Life360

Podeu suprimir el vostre perfil de Life360 o suprimir la pròpia aplicació, a més, hi ha una opció perquè el creador del cercle també elimini persones. En funció del que feu, és possible que es notifiqui que un membre ja no està disponible a Life360.

Què passa si algú suprimeix l'aplicació Life360?

Si un membre decideix suprimir l'aplicació, l'administrador i altres membres del cercle no reben cap notificació. Això és lògic perquè Life360 no té accés a la configuració de l'aplicació iPhone o Android. Tot i això, en suprimir l'aplicació també s'elimina el vostre perfil del sistema, és possible que els cercles Life360 no recullin els canvis immediatament.

err_connection_refused Windows 10

Per exemple, l'aplicació pot mostrar l'última ubicació registrada, mostrar el seguiment d'ubicacions en pausa o mostrar un signe d'exclamació fins que el programari registri que l'usuari ha desaparegut. Després, la balisa d'ubicació del membre ha desaparegut i no apareixerà a cap dels cercles.

vida360

Què passa si algú suprimeix el compte Life360?

El desenvolupador no proporciona cap informació si hi ha una notificació quan algú suprimeix el compte Life360. Tot i això, es pot dir fàcilment que la persona ja no hi és. En primer lloc, la ubicació de l’usuari deixa d’actualitzar-se i, de nou, és possible que aparegui un missatge que indica que està temporalment desactivat.

Però no penseu de seguida que el membre ha suprimit l'aplicació o el compte. És possible que la ubicació no tingui cap actualització si no hi ha xarxa, si la bateria és inferior al 20% i quan un membre decideix desactivar el seguiment. A més, les VPN i els modes silenciosos també són molt bons per falsificar el parador d’algú.

Amb això en ment, és possible que vulgueu accedir al menú Persones, la primera icona de la part inferior esquerra de la pantalla. Allà, podríeu trobar la foto de perfil de l'usuari i comprovar-ne les estadístiques.

Per deixar les coses clares, en suprimir el compte, s’elimina tot l’historial de la unitat, els llocs fixats i la balisa de l’usuari. Dit d’una altra manera, no el podreu trobar al mapa si se suprimeix el compte. El seu perfil haurà desaparegut.

Com esborrar el compte Life360

Toqueu Configuració a la part inferior dreta de la pantalla i seleccioneu Compte a Configuració universal. Trieu Suprimeix el compte a la finestra següent i confirmeu la selecció tocant Suprimeix el meu compte.

esborrar compte

Nota important

Si suprimiu el compte o l'aplicació, no es cancel·larà automàticament una subscripció premium. Per a això, heu d’accedir a l’app a través de l’App Store o PlayStore i eliminar la subscripció allà. Si heu pagat amb targeta de crèdit, inicieu sessió al compte bancari / de la targeta de crèdit, seleccioneu Facturació i seguiu les instruccions de cancel·lació.

Què passa si algú se suprimeix d'un cercle?

El creador i / o l'administrador del cercle tenen els privilegis de suprimir un membre. Però això no és el mateix que quan una persona decideix eliminar el compte de l'aplicació. Eliminar-se d’un cercle no afecta el perfil del membre, l’historial de discs i altres dades registrades.

Dit això, la informació no estarà disponible dins d'aquest cercle concret i el membre expulsat rep una notificació que ha estat exclòs.

Com esborra un membre del cercle

En primer lloc, heu d’assegurar-vos que heu iniciat la sessió amb privilegis administratius. A continuació, accediu a Configuració i aneu a Gestió de cercles. Si feu servir diversos cercles, toqueu el que inclogui el membre excedent i seleccioneu Suprimeix els membres del cercle.

suprimir els membres del cercle

Trieu un membre de la llista, confirmeu la vostra selecció i toqueu Desa o Fet perquè els canvis entrin en vigor. Aquest membre se suprimirà instantàniament i el seu historial d'ubicacions ja no estarà disponible.

Preguntes freqüents

Com puc saber si algú ha suprimit l'aplicació?

Malauradament, no hi ha cap manera segura de dir amb certesa si algú ha suprimit l'aplicació sense tenir accés al seu telèfon. Però veureu el missatge 'Compartició d'ubicació en pausa' o alguna cosa similar.

Tot i que al Cercle no hi ha notificacions ni missatges que indiquin que algú ha suprimit l'aplicació Life360, segur que sabreu que alguna cosa no funciona. Per exemple, ja no veureu el percentatge de bateria de la persona.

Per últim, segons qui sigui la persona en qüestió, potser voldreu consultar el seu telèfon. Tant si utilitzeu un dispositiu iPhone com Android, consulteu l'aplicació Life360 a Google Play Store o a l'App Store d'Apple. Si diu 'Instal·la' o 'Obtén', la persona no la descarrega al seu telèfon.

quina és la icona clau d'Android

És fàcil falsificar la meva ubicació a Life360?

Els usuaris d’Android s’ho passen molt més fàcilment falsificant la seva ubicació a Life360 que els usuaris d'iPhone. Això es deu al fet que Apple no admet les mateixes aplicacions de falsificació que Google Play Store.

Tot i que es pot fer tant en Android com en iOS, no és el procés més senzill.

Algú sabrà que vaig desactivar la meva ubicació?

Sí. Quan desactiveu la ubicació del telèfon a la configuració; Life360 omplirà un estat de pausa per compartir la ubicació. Malauradament, això forma part de l'algorisme de l'aplicació i no es pot passar per alt.

Presa el botó Suprimeix

Tot i ser un programari de seguiment, Life360 ofereix als usuaris molt d’espai per decidir si volen compartir informació d’ubicació o no. Per això, no cal que suprimiu l'aplicació tret que algú decideixi no utilitzar-la més. Sigui com sigui, és molt fàcil determinar si un membre ha suprimit l'aplicació.

Us heu plantejat mai suprimir Life360? Per què creieu que els usuaris decideixen suprimir-los? Doneu-nos els vostres dos cèntims a la secció de comentaris següent.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.