Principal Smartphones Com saber si algú us ha bloquejat a GroupMe

Com saber si algú us ha bloquejat a GroupMe



Què passa quan algú us bloqueja a GroupMe? Fins i tot podeu saber si us han bloquejat? I hi podeu fer alguna cosa?

Com saber si algú us ha bloquejat a GroupMe

Al turbulent món de les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria, aquestes són les preguntes que cal respondre. En aquest article, explicarem tot el que heu de saber sobre el bloqueig de membres a GroupMe.

Es pot saber si està bloquejat?

Els xats de GroupMe solen tenir desenes de membres. Malauradament, no tothom sempre està satisfet amb les imatges o els vídeos que compartiu. Això pot acabar provocant que un membre (o membres) us bloquegi.

Si alguna vegada us trobeu en aquesta situació, potser us morireu per saber qui ho va fer. Malauradament, no podreu. GroupMe no us permet veure si un membre us ha bloquejat o no. Com molts altres missatgers instantanis, l'aplicació no avisa els membres del grup quan han estat bloquejats. És contrari a la política de GroupMe.

GroupMe Com saber si algú us ha bloquejat

Què passa quan algú et bloqueja?

Si un membre del grup us bloqueja per qualsevol motiu, hi haurà poc o cap canvi a nivell de xat. No sabreu que us han bloquejat ni qui us ha bloquejat. Encara podreu veure els seus missatges i viceversa. Per desfer-se de vosaltres i dels vostres missatges, us hauran de treure del grup o demanar-li a l'administrador.

com compartir una publicació a la vostra història d’Instagram

El que no podreu fer és enviar-los missatges directes. Si heu intentat enviar un missatge, només desapareixerà. No sabreu si es va lliurar o no.

Podeu bloquejar altres membres?

El bloqueig és una característica individual i tots els membres del grup poden utilitzar-lo sempre que sigui necessari. No cal que sigueu administrador del grup per bloquejar algú. Només heu de seguir uns quants passos senzills:

  1. Al menú principal, feu clic a Contactes.
  2. Trieu els contactes que no vulgueu i feu clic a Bloqueja
  3. Quan aparegui la finestra de confirmació, toqueu Sí o Bloqueja.

En algun moment, podeu canviar d’opinió i decidir que no voleu que aquesta persona aparegui a la llista de blocs. Per desbloquejar un contacte, feu el següent:

per què Google tarda tant a carregar-se?
  1. Obriu la llista de contactes.
  2. Cerqueu els membres bloquejats a la part inferior de la llista.
  3. Trieu Desbloqueja i confirmeu.

Nota: Els usuaris de Windows Phone 8 no poden bloquejar els membres, ja que la funció no està disponible per a aquesta plataforma.

Per què segueixo veient contactes bloquejats al xat?

Bloquejar un membre del grup no vol dir que no vegis els seus missatges al xat de grup. Tampoc desapareixeran del grup. El bloqueig només impedeix que un contacte us enviï missatges directes. Per tant, encara veureu tot el que comparteixen al grup. Per sort, no us molestaran els DM no desitjats.

si algú us ha bloquejat a GroupMe

Puc eliminar contactes del grup?

Si creieu que algú molesta o observeu que assetja altres membres, teniu l’opció d’eliminar-lo del grup. Però tingueu en compte que només els administradors i els propietaris de grups poden suprimir els contactes del xat.

Si no sou administrador, podeu demanar-los educadament que eliminin el membre en qüestió. Ningú no vol sentir-se intimidat pel contingut ni per la conducta d’un membre. Si heu creat el grup, és recomanable que elimineu qualsevol persona que hagi molestat altres persones del xat.

Eliminar un contacte és bastant senzill i només necessita uns quants clics:

  1. Obriu el xat i toqueu l'avatar del grup.
  2. Trieu membres.
  3. Cerqueu la persona que vulgueu eliminar i, a continuació, toqueu Elimina de (nom del grup).

El procediment per treure més d’un membre és força similar.

  1. Cerqueu la icona dels tres punts al xat i feu-hi clic.
  2. Feu clic a Suprimeix els membres i trieu les persones que ja no vulgueu al grup.
  3. Feu clic a Elimina.

Els contactes eliminats no podran tornar a unir-se al grup tret que rebin una invitació d'altres membres.

Esbrinaran els membres que han estat eliminats?

Els contactes que hàgiu suprimit del xat no rebran una notificació directa que els hagin suprimit. Però el xat desapareixerà de la seva llista un cop els hàgiu suprimit del grup. Això vol dir que no veuran cap activitat de xat. A més, no podran enviar DM a altres membres, ja que ja no pertanyen al grup.

com canviar la imatge de perfil de Facebook sense publicar

I tu?

De vegades, els membres del grup ignoren els sentiments d'altres persones. Comparteixen contingut inadequat constantment o fan comentaris inadequats. Això pot resultar en bloquejar-los o fins i tot eliminar-los d'un grup de GroupMe. No obstant això, si es tornen més considerats, poden tornar a unir-se en algun moment.

Alguna vegada heu tingut males experiències amb altres membres del grup? Alguna vegada has bloquejat o eliminat algú d'un grup? Potser vosaltres mateixos us heu bloquejat. Comparteix les teves experiències amb la resta de la comunitat a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.