Principal Tik Tok Com esborra definitivament el compte TikTok

Com esborra definitivament el compte TikTok



Si hi ha alguna cosa que gairebé tothom pot estar d’acord en aquests dies, és que tots estem perdent la manera de manejar la nostra creixent dependència de les pantalles. I les pantalles són només un terme ampli d’allò que realment inclou.

Les xarxes socials són a les nostres vides i sembla que ha arribat per quedar-se. Una roda de premsa sembla una cosa del passat. Tothom rep notícies i ofereix informació a través de les plataformes de xarxes socials. És el nou normal.

Però, a nivell personal, és una mica diferent. És clar, és gairebé una part inevitable de la vida moderna, però la naturalesa de les xarxes socials tendeix a xocar amb altres coses de la nostra vida.

Per què suprimir TikTok

Les plataformes de xarxes socials es creen per fer la comunicació fàcil i instantània. Ens animem a descobrir coses, a expressar les nostres opinions sobre tots els temes sota el sol i a compartir el nostre vessant creatiu.

com desar la imatge al Mac

Quan és massa

TikTok ofereix un ampli espai per a aquells que gaudeixen de la sincronització de llavis, el ball i les comèdies. De vegades pot ser aclaparador. I atès que la majoria dels usuaris de TikTok són joves de 16 a 24 anys, podeu veure com aquesta aplicació multimèdia de ritme ràpid és increïblement atractiva. Es diverteixen i creen contingut juntament amb els seus amics.

Però, l’entusiasme i el lliure flux de creativitat van de la mà de la vulnerabilitat. TikTok actualitza constantment les directrius de la comunitat i avisa els pares sobre quin tipus de contingut cal tenir en compte. Si el TikTok comença a convertir-se en una càrrega més que una alegria, us recomanem suprimir-la.

Compartició excessiva

Una altra cosa que pot resultar molest al cap d’un temps és només la quantitat de contingut que podeu trobar diàriament. No triga molt a que algú s’aprofiti molt en l’ús de TikTok i ben aviat podria publicar-se diverses vegades al dia.

I per molt divertit que sigui, la compartició compartida s’ha convertit en un veritable problema darrerament i fins i tot els influents de les xarxes socials són cautelosos al respecte. La sobrecàrrega d’informació pot suposar un peatge i, fins i tot amb les millors intencions, no podem gestionar tot el que se’ns presenta de vegades. Volem agradar totes les fotos d’aniversari del nostre amic i deixar un comentari per a algú que comparteixi una història personal, però és impossible arribar-hi.

Problemes de privadesa

Potser tot va semblar una bona idea durant un temps, però després se sent que TikTok està investigant al Regne Unit per saber com gestiona la informació personal dels seus usuaris més joves.

En general, les aplicacions de xarxes socials i la privadesa no van bé. Essencialment perdem gran part de la nostra informació quan ens inscrivim per utilitzar-la. I si això és cada cop més incòmode, per sort sempre podeu suprimir el vostre compte.

Com fer-ho?

Abans de seguir els passos per suprimir permanentment l'aplicació TikTok, heu de tenir en compte diverses coses rellevants:

  1. Perdràs tots els teus vídeos publicats
  2. El vostre accés d'inici de sessió (nom d'usuari i contrasenya)
  3. Sense reembossament per compres des de l'aplicació
  4. Tindreu 30 dies abans que el compte se suprimeixi permanentment. Durant aquest temps, el vostre compte apareixerà desactivat per a altres usuaris

Si esteu segur que voleu suprimir el vostre compte de TikTok, continueu de la següent manera:

impedir que Chrome s'iniciï en iniciar
  1. Aneu a la vostra aplicació TikTok i obriu la pàgina del perfil tocant la icona de l'extrem inferior dret
  2. Feu clic als tres punts de l'extrem superior dret de la pàgina del perfil
    menú
  3. A continuació, seleccioneu Gestiona el meu compte
    gestiona el meu compte
  4. A la part inferior de la pàgina, veureu l'opció Suprimeix el compte
    opció d
  5. Se us dirigirà a la pàgina de verificació per SMS
    codi de verificació
  6. Introduïu el codi de 4 dígits que rebreu per SMS
  7. Se us demanarà que confirmeu la supressió del vostre compte TikTok
    esborra la confirmació del compte
  8. Feu clic a Suprimeix i se suprimirà el vostre compte de TikTok i se us redirigirà a la pàgina inicial de TikTok
    esborrar

Si originalment us heu registrat a TikTok mitjançant un compte de Google existent, el procés és encara més curt. Vostè faria:

  1. Aneu a la pàgina del perfil i feu clic als tres punts que hi ha a l'extrem superior dret
  2. Seleccioneu Gestiona el meu compte
  3. Se us demanarà que verifiqueu i continueu
    verificar i continuar
  4. A continuació, se us demanarà que confirmeu que voleu suprimir el vostre compte tocant Suprimeix el compte (part inferior de la pantalla)
    confirmació

Molt soroll per res

És evident que suprimir el vostre compte TikTok és una mica més complicat que configurar-lo en primer lloc, però no és gens difícil de gestionar. Si decidiu tornar a utilitzar TikTok i totes les seves funcions divertides, haureu de configurar un compte nou i un nom d’usuari diferent.

Feu-nos saber als comentaris següents les vostres experiències amb l’eliminació permanent d’aplicacions de xarxes socials.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.