Principal Iphone I Ios Com bloquejar un àlbum de fotos amagat a l'iPhone amb iOS 16

Com bloquejar un àlbum de fotos amagat a l'iPhone amb iOS 16



Què saber

  • Ha de fer: Configuració > Fotografies > toqueu Utilitzeu Face ID o Utilitzeu Touch ID.
  • Per veure fotos bloquejades: obriu l'àlbum ocult a l'aplicació Fotos > toqueu Veure l'àlbum . Desbloqueja amb Face ID/Touch ID.
  • També pots protegir l'àlbum ocult amb la teva contrasenya de seguretat.

En aquest article s'explica com bloquejar l'àlbum de fotos amagat en un iPhone sense necessitat d'utilitzar una aplicació de tercers per a les teves fotos.

Com bloquejar les fotos ocultes a l'iPhone

Quan tu amagar fotos al teu iPhone , desapareixen del carret de la càmera. Tot i això, aquestes fotos encara es troben al telèfon, només a l'àlbum Ocult. A menys que bloquegeu l'àlbum ocult, qualsevol persona que tingui accés al vostre telèfon encara pot veure aquestes fotos ocultes obrint aquest àlbum. Aquesta funció de seguretat requereix iOS 16 o posterior, i el vostre dispositiu ha de ser compatible amb Face ID o Touch ID si voleu bloquejar la carpeta oculta mitjançant un d'aquests mètodes.

A continuació s'explica com bloquejar les fotos ocultes al vostre iPhone:

  1. Obriu Configuració i toqueu Fotografies .

  2. Toqueu Utilitzeu Face ID o Utilitzeu Touch ID commuta per activar-lo.

  3. Opcionalment, també podeu tocar Mostra l'àlbum ocult commuta per apagar-lo.

    Fotos, Utilitza Touch ID i Mostra l

    Utilitzeu aquesta opció si no voleu anunciar el fet que fins i tot teniu fotos amagades al telèfon.

Com verificar i veure fotos ocultes bloquejades a l'iPhone

Pots comprovar que el teu àlbum ocult està realment bloquejat obrint l'aplicació Fotos. L'àlbum continuarà allà sempre que no hagis triat eliminar-lo de la llista d'àlbums, però hauràs d'utilitzar Touch ID o Face ID per veure les fotos.

Després de diversos intents fallits de Touch ID o Face ID, se us demanarà que desbloquegeu l'àlbum amb la vostra contrasenya. Si has compartit la teva contrasenya amb algú, podrà veure les teves fotos ocultes mitjançant aquest mètode.

A continuació s'explica com verificar que el vostre àlbum ocult està bloquejat:

  1. Obriu l'aplicació Fotos i toqueu Àlbums .

  2. Cercar icones de bloqueig al costat de Ocult i suprimit recentment a Utilitats.

    moure fitxers d'una unitat de Google a una altra
  3. Per veure les teves fotos ocultes, toca Ocult .

  4. Aixeta Veure l'àlbum i, a continuació, utilitzeu Touch ID o Face ID per desbloquejar la carpeta.

    La icona d

Per què bloquejar les fotos en un iPhone?

Apple ha proporcionat una opció per amagar fotos al vostre iPhone durant un temps, que les elimina del carret de la càmera i les posa a l'àlbum Ocult. Això està bé si simplement no voleu una foto al carret de la càmera general, però en realitat no impedeix que ningú vegi la foto. Si entreu el telèfon a algú per veure algunes fotos que heu fet, no hi ha res que impedeixi que aquesta persona canviï al vostre àlbum ocult i vegi fotos que no volíeu que vegi ningú.

L'aplicació Fotos té una configuració que us permet amagar l'àlbum ocult, la qual cosa evita que es mostri a la vostra llista d'àlbums. Això és útil, ja que t'ajuda a evitar anunciar el fet que tens fotos amagades, però en realitat no impedeix que ningú vegi aquestes fotos. Si algú sap què està fent, pot localitzar i veure fàcilment el vostre àlbum ocult encara que no aparegui amb els vostres altres àlbums.

L'àlbum ocult tampoc no protegeix les imatges ocultes d'altres maneres. Per exemple, quan seleccioneu imatges amb el selector d'imatges en altres aplicacions, us permetrà treure imatges de la carpeta Amagada.

L'opció de bloquejar el vostre àlbum ocult, que es va introduir amb iOS 16, protegeix realment les vostres fotos ocultes. Quan aquesta funció està activada, bloqueja el vostre àlbum ocult darrere de Face ID o Touch ID. Si algú prova d'accedir a l'àlbum ocult sense el vostre permís, rebrà una carpeta en blanc. Aquesta funció també bloqueja les imatges suprimides recentment de la mateixa manera.

A més de bloquejar les imatges ocultes a l'aplicació Fotos predeterminada, aquesta opció també protegeix les imatges ocultes en altres llocs. Les imatges ocultes no es mostraran al selector d'imatges d'altres aplicacions i tampoc es podran accedir a cap aplicació de tercers.

PMF
  • Com puc eliminar un àlbum de fotos del meu iPhone?

    A l'aplicació Fotos, aneu a Àlbums > Veure tot > Edita i toqueu cercle vermell a l'àlbum per eliminar-lo. Això no elimina les fotos, només l'àlbum. Les fotos romanen a l'àlbum Totes les fotos.

  • Com puc moure una foto a un àlbum del meu iPhone?

    Per moure una foto o un vídeo a un àlbum, obriu-lo a l'aplicació Fotos i toqueu tres punts > Afegeix a l'àlbum . Tria un àlbum existent o toca Nou àlbum .

  • Com comparteixo un àlbum de fotos al meu iPhone?

    Activa els àlbums compartits d'iPhone per crear àlbums que comparteixes amb altres persones. Quan tu (o qualsevol altra persona de l'àlbum compartit) fas una foto, tens l'opció de col·locar-la a l'àlbum compartit i tothom rebrà una notificació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.