Principal Snapchat Com saber si algú t'ha bloquejat a Snapchat

Com saber si algú t'ha bloquejat a Snapchat



Què saber

  • Si has xatejat recentment, haurien d'aparèixer a les teves converses. Si no, és probable que estiguis bloquejat.
  • No trobareu cap rastre de la persona que us ha bloquejat a Snapchat quan cerqueu el seu nom d'usuari o nom complet.
  • Cerqueu l'usuari des d'un compte diferent, en un dispositiu diferent. Si apareixen a la cerca, t'han bloquejat.

Aquest article explica com saber si algú us ha bloquejat a Snapchat. Les indicacions funcionen per a usuaris d'Android i iOS.

Maneres d'esbrinar si estàs bloquejat a Snapchat

A continuació es mostren les millors maneres de determinar si algú ha bloquejat el vostre compte a Snapchat.

  1. Consulta les teves converses recents . La primera gran pista són els xats a faltar. Aquest pas només és útil si heu enviat missatges de text a l'usuari que podria haver-vos bloquejat.

    Obriu Snapchat i toqueu Xatejar pestanya per veure la vostra llista de converses. Si una conversa recent amb l'usuari no apareix en aquesta llista tot i haver-li enviat missatges de text recentment, és possible que us hagi bloquejat.

    Botó de xat a Snapchat per a iOS

    Alternativament, és possible que no tingueu una conversa recent amb l'usuari en qüestió o que hàgiu oblidat que heu esborrat la conversa . Si aquest és el cas, passeu al següent pas.

  2. Busca'ls . Si un usuari us ha bloquejat, no apareixerà quan el cerqueu a Snapchat. Si ho han fet t'han eliminat de la seva llista d'amics , però, hauríeu de poder trobar-los cercant-los.

    com veure missatges a Instagram

    És vital entendre la diferència entre ser bloquejat i suprimit a Snapchat. Si un usuari et bloqueja, no trobaràs cap rastre del seu compte i no podràs contactar amb ell de cap manera des del teu compte bloquejat.

    Si un usuari us eliminava de la seva llista d'amics, encara els trobareu a la vostra llista i podreu continuar enviant-los instantànies. Depenent de la seva configuració de privadesa de Snapchat, però, és possible que no els rebin si només permeten que els seus amics es posin en contacte amb ells.

    Toqueu Cerca icona a la part superior de la pantalla per cercar la persona a Snapchat. Escriu el seu nom d'usuari, si el recordes, o el seu nom.

    Camp de cerca a Snapchat per a iOS

    Obtindreu resultats més precisos si coneixeu el seu nom d'usuari. Podria haver-hi molts altres usuaris amb noms complets similars, però tots els noms d'usuari són únics. De la mateixa manera, els noms complets es poden canviar en qualsevol moment, mentre que els noms d'usuari és menys probable que es canviïn amb freqüència.

    Si la cerca mostra el seu nom d'usuari sota el Afegir amics secció, això vol dir que t'han suprimit. Si l'usuari no apareix en absolut tot i cercar el seu nom d'usuari exacte, us han bloquejat o han suprimit el seu compte de Snapchat.

  3. Cerqueu el seu nom d'usuari des d'un compte diferent . No trobar l'usuari que has cercat en l'últim pas augmenta la probabilitat que t'hagin bloquejat; tanmateix, això encara no és suficient per confirmar.

    Bàsicament, podeu demostrar que el seu compte encara existeix cercant l'usuari des d'un altre compte de Snapchat. Tens dues opcions:

    • Demana a un amic que faci la cerca per tu.
    • Tanqueu la sessió del vostre compte, creeu un compte Snapchat nou i, a continuació, cerqueu des d'allà.

    La primera opció és la més senzilla perquè vol dir que no haureu de fer tot el treball addicional que implica registrar-vos per obtenir un compte nou. Trieu un amic, un familiar, un company de feina o un altre conegut que estigui a Snapchat i que no sigui amic de l'usuari que creieu que us podria haver bloquejat. Demaneu-los que cerquin la persona.

    Si decidiu crear un compte nou, haureu de tancar la sessió del vostre compte de Snapchat existent o descarregar l'aplicació a un altre dispositiu mòbil si teniu accés a un.

    Si tu o el teu amic aconsegueixes trobar el compte d'usuari que estaves buscant, n'hi ha prou per confirmar que realment t'han bloquejat.

Si cap d'aquests passos va funcionar, és probable que el vostre amic hagi suprimit el seu compte.

Sempre pots desbloquejar algú a Snapchat si els heu bloquejat prèviament.

PMF
  • Com puc bloquejar algú a Snapchat?

    Per bloquejar algú a Snapchat , vés a les teves converses, tria un usuari per bloquejar i després toca Menú > Gestionar l'amistat > Bloc .

  • Què passa quan bloqueges algú a Snapchat?

    Els usuaris bloquejats no et poden trobar a Snapchat, encara que et cerquin. Tampoc et poden enviar instantànies, veure les teves històries ni iniciar un xat amb tu.

  • Com puc eliminar un compte de Snapchat?

    A suprimir un compte de Snapchat , anar a accounts.snapchat.com , inicieu la sessió i seleccioneu Suprimeix el meu compte . Per reactivar-lo en un termini de 30 dies, només cal que torneu a iniciar la sessió al vostre compte. Després de 30 dies, ha desaparegut per sempre.

  • Com puc silenciar algú a Snapchat?

    Per silenciar algú a Snapchat, trieu un perfil i aneu a Menú > Configuració de xat i notificació > Configuració de notificacions > Silencia els xats .

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.