Principal Consoles I Ordinadors Com esborrar un usuari a PS4

Com esborrar un usuari a PS4



Què saber

  • Anar a Configuració > Configuració d'inici de sessió > Gestió d'usuaris > Suprimeix l'usuari . Seleccioneu el compte d'usuari que voleu eliminar > Suprimeix .
  • S'eliminaran totes les dades relacionades amb l'usuari, així com els jocs, aplicacions i suports adquirits pel perfil.

En aquest article s'explica com esborrar els perfils d'usuari de la PlayStation 4 per deixar espai per als jocs i altres continguts multimèdia que us puguin agradar.

com consultar la llista de desitjos d'algú a Steam

Com esborrar un usuari de la vostra PlayStation

Tot i que la supressió d'usuaris de la teva PlayStation 4 deixa espai per a més contingut, potser voldreu consultar amb la persona que ha creat el compte abans de continuar per no eliminar cap de la seva informació important.

  1. Iniciar Sessió a un compte de PlayStation a la vostra PS4 i obriu el Configuració opció a la part superior de la pantalla.

  2. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu iniciar Sessió Configuració opció.

    Captura de pantalla de PlayStation que mostra la configuració d
  3. Desplaceu-vos cap avall i seleccioneu Usuari Gestió opció.

  4. Seleccioneu el Suprimeix Usuari opció.

  5. Seleccioneu el compte d'usuari que voleu eliminar des de la teva PlayStation.

    Captura de pantalla de PlayStation que mostra als usuaris que cal eliminar
  6. Confirmeu l'acció seleccionant Suprimeix botó.

Suprimir un compte de la teva PlayStation és diferent de esborrant el compte amb Sony . Quan s'elimina un compte de la vostra PlayStation, el compte encara es pot tornar a baixar des dels sistemes de Sony.

Què passa amb un compte suprimit?

Quan suprimiu un compte de PlayStation del vostre sistema, s'eliminen totes les dades relacionades amb l'usuari, incloses les dades del joc desades i les captures de pantalla. A més, qualsevol joc, aplicació o suport adquirit pel perfil es tornarà inaccessible, ja que també s'eliminarà la llicència d'aquest contingut; l'excepció és quan un altre usuari del sistema també té una llicència per al material en qüestió.

com emmirallar l'ordinador per disparar el pal

Els comptes de Playstation es poden tornar a baixar a un sistema si un usuari vol tornar a utilitzar la consola. Com s'ha indicat anteriorment, el procés d'eliminació no elimina completament un compte del sistema de Sony; s'ha de seguir un procés diferent si voleu que un compte s'elimini completament, però això suprimirà el compte del vostre sistema.

Si suprimiu el perfil d'un usuari a la vostra PlayStation 4, s'eliminaran les dades d'usuari, les captures de pantalla i els videoclips desats que hagin creat. A més, les llicències per a jocs o suports adquirits per l'usuari no estaran disponibles.

Com puc evitar la creació de comptes per als convidats?

Pot ser que hi hagi moments en què descarregar un perfil a la vostra PlayStation sigui massa problemàtic; per exemple, quan algú només vol unir-se a un joc al qual estàs jugant. Si només necessiteu un compte temporal, considereu crear un compte de convidat per al vostre visitant. En lloc d'iniciar sessió amb un compte d'usuari quan se us demani, seleccioneu Afegeix un nou usuari opció però després seleccioneu l'opció Compte de convidat.

Els comptes de convidat suprimiran completament totes les dades associades un cop tancat la sessió. No deseu res en un compte de convidat que no vulgueu perdre en tancar la sessió.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.