Principal Serveis Al Núvol Com esborrar fotos d'iCloud (mentre les manteniu al vostre iPhone)

Com esborrar fotos d'iCloud (mentre les manteniu al vostre iPhone)



Què saber

  • Abans d'esborrar fotos del vostre compte d'iCloud, desactiveu la còpia de seguretat automàtica de l'iPhone a l'iCloud.
  • Anar a Configuració > [El teu ID d'Apple] > iCloud > Fotografies > Apagueu Fotos d'iCloud .
  • Inicieu la sessió a iCloud.com > Fotografies > Trieu les fotos que voleu suprimir > Seleccioneu les Paperera icona.

En aquest article s'explica com esborrar fotos d'iCloud sense eliminar-les del vostre iPhone.

Com esborrar fotos d'iCloud mentre les guardes a l'iPhone

Per suprimir fotos de l'iCloud sense suprimir-les de l'iPhone, has de comprovar l'estat de sincronització del teu telèfon. Assegureu-vos que la sincronització estigui desactivada. A continuació, seguiu els passos següents per eliminar imatges només de l'iCloud:

com bloquejar youtube al foc de Kindle
  1. Obert iCloud.com en qualsevol navegador i inicieu la sessió amb el vostre ID d'Apple i autentiqueu la vostra identitat.

  2. Seleccioneu Fotografies .

    Fotos a iCloud
  3. Premeu el botó Ctrl (Windows) o Comandament (macOS) del teclat i seleccioneu les fotos que voleu suprimir.

    Foto seleccionada a Fotos d
  4. Seleccioneu la icona de la paperera a la part superior dreta de la pàgina per suprimir les fotos.

  5. Les fotos s'eliminaran d'iCloud. Amb Fotos d'iCloud desactivada al dispositiu, les fotos de la biblioteca de fotos de l'iPhone no es veuran afectades.

Consell:

Quan se suprimeixen, les fotos i els vídeos es desplacen a Eliminat recentment carpeta tant a l'iCloud com a l'iPhone. S'eliminaran definitivament al cap de 30 dies, per la qual cosa es podrà recuperar si canvies d'opinió. Per eliminar-los de manera permanent abans de 30 dies, aneu a la carpeta Eliminats recentment i seleccioneu Eliminar tots .

Com veure si la sincronització està activada o desactivada a l'iPhone

La sincronització ha d'estar desactivada per garantir que les fotos suprimides de l'iCloud no s'eliminin també del vostre iPhone. Per comprovar si la sincronització de fotos d'iCloud està activada o no al vostre iPhone, seguiu aquests passos:

  1. Obert Configuració des de la pantalla d'inici de l'iPhone i toqueu ID d'apple amb el teu nom.

    Aplicació de configuració a la pantalla d
  2. Seleccioneu iCloud > Fotografies .

    iCloud i Fotos a la configuració de l
  3. Utilitzeu l'interruptor de l'iCloud Photos per activar o desactivar la sincronització.

    Activa i desactiva l
  4. Per suprimir fotos de l'iCloud sense suprimir-les de l'iPhone, desactiveu la sincronització activant l'interruptor.

Ara, podeu esborrar fotos d'iCloud sense eliminar-les automàticament de l'iPhone. Seguiu els mateixos passos per desactivar la sincronització d'iCloud per a qualsevol altre dispositiu Apple.

Com suprimir massivament imatges i fotos a l'iPhone, iPad

Entendre la configuració 'Optimitza l'emmagatzematge de l'iPhone'.

Si Optimitzar l'emmagatzematge de l'iPhone està activat, totes les teves fotos i vídeos de resolució completa es conserven a iCloud i només les fotos i vídeos més recents es troben a l'iPhone. Quan l'iPhone té poc emmagatzematge, l'iPhone carregarà les imatges (i els vídeos) de resolució completa a iCloud i els substituirà per versions de mida més petita al vostre iPhone.

Si suprimiu alguna cosa d'iCloud Photos, assegureu-vos de tenir el Descarregar i conservar els originals opció seleccionada. Ara, tota la vostra biblioteca de fotos romandrà al vostre telèfon (si hi ha prou emmagatzematge gratuït) fins i tot quan desactiveu Fotos d'iCloud i comenceu a suprimir fotos del núvol.

PMF
  • Com puc baixar fotos d'iCloud?

    A descarregar fotos d'iCloud , anar a iCloud.com , seleccioneu Fotografies , trieu les fotos i seleccioneu descarregar icona (el núvol i la fletxa avall) a la part superior. Per baixar la versió original de la foto o el vídeo (en el format original sense edicions), feu clic i manteniu premut descarregar icona i seleccioneu Original sense modificar .

  • Com puc pujar fotos a iCloud?

    Per penjar una foto a iCloud, aneu a iCloud.com , seleccioneu Fotografies i, a continuació, seleccioneu Carrega icona (el núvol i la fletxa amunt) a la part superior. O arrossegueu fitxers des de l'ordinador a la carpeta Fotos del vostre navegador.

  • Per què les meves fotos no es pengen a iCloud?

    És possible que les càrregues es posin en pausa quan la bateria estigui baixa o quan estiguis connectat al teu pla mòbil. Reinicieu el dispositiu, comproveu la vostra connexió a Internet i carregueu la bateria.

  • Les fotos es mantenen a iCloud si se suprimeixen de l'iPhone?

    iCloud Photos no és una còpia de seguretat d'un conjunt de fotos del teu iPhone. En canvi, és una rèplica de la vostra biblioteca de fotos actual al vostre iPhone. Si suprimiu des de qualsevol lloc (iCloud Photos o el vostre iPhone), la funció de sincronització suprimirà la foto de l'altre lloc. L'única manera de mantenir una foto a l'iPhone mentre la suprimeixes de l'iCloud és desactivar la sincronització automàtica. Això no funcionarà si més tard tornes a activar iCloud Photos.

Com esborrar fotos de l'iPhone però no de l'iCloud

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.