Principal Serveis De Transmissió Com esborrar tots els vídeos de visualització posterior a YouTube

Com esborrar tots els vídeos de visualització posterior a YouTube



L’aplicació YouTube té una funció per desar vídeos i mirar-los més tard. La funció Veure més tard és perfecta per a aquells que no tenen temps per acabar un vídeo o ensopeguen amb un que voldrien veure en un altre moment.

En fer clic als tres punts que hi ha al costat del vídeo i tocar l’opció Afegeix per veure més tard, els usuaris poden organitzar aquests vídeos fàcilment. És possible que molts usuaris no es moguin per acabar de veure aquests vídeos. Hi ha maneres d’eliminar-les de la carpeta.

Per a aquells que tinguin centenars de vídeos que voldrien eliminar, pot ser que necessitin una mica més d’habilitat i temps per netejar els fitxers Visualitza més tard.

Podeu suprimir tots els vídeos de veure més tard alhora?

YouTube us permet suprimir massivament tots els vídeos que heu començat a veure a la carpeta. Tanmateix, els vídeos desats que no s'han vist són una història diferent.

afegiu un tipus de lletra a Google Docs

Supressió massiva de vídeos desats

Tant l'iPhone com l'Android tenen opcions a l'aplicació YouTube per eliminar els vídeos visualitzats de la carpeta de visualització posterior. Per a aquells que han iniciat un vídeo i no l'han completat, només cal que seguiu aquestes instruccions per eliminar els vídeos visualitzats:

  1. Fer clic a Biblioteca a la part inferior dreta de l'aplicació YouTube.
  2. Aixeta Mirar després que es troba al centre de la pantalla
  3. Toqueu els tres punts que hi ha a l'extrem superior dret de la barra Mirar després carpeta.
  4. Toqueu la primera opció S'han eliminat els vídeos visualitzats
  5. Apareixerà una petita finestra emergent; Feu clic a Elimina .

Un cop fet això, qualsevol vídeo que s'hagi vist (independentment de si s'ha acabat) s'elimina de la carpeta. Els usuaris poden notar que encara queden alguns vídeos a la carpeta. Aquests són els vídeos que mai es van veure.

Supressió de vídeos que mai es van veure

Un cop eliminats els vídeos visualitzats, si voleu suprimir la resta de vídeos, podeu fer-ho de manera individual. Tot i que el procés és senzill, pot passar un temps si n’hi ha diversos a la carpeta. A continuació s’explica com fer-ho:

A iPhone o iPad

  1. Aneu a Biblioteca pestanya a l'extrem inferior dret.
  2. Aixeta Mirar després per obrir la llista completa de vídeos desats.
  3. Toqueu la icona de tres punts a l'extrem superior dret del vídeo que vulgueu suprimir.
  4. Toqueu el botó Elimina de Visualitza més tard botó.

Per a Android

La nova versió de Veure més tard per a Android us permet eliminar el vídeo mitjançant el mètode anterior. Tot i això, si no teniu la versió més recent, les coses només seran una mica diferents. A continuació, us expliquem què cal fer:

  1. Aneu a la pestanya Compte.
  2. A la secció Llistes de reproducció, toqueu Veure més tard.
  3. Toqueu la icona de tres punts que hi ha al costat dels detalls del vídeo.
  4. Aixeta Elimina de Visualitza més tard.

Suprimiu Veure vídeos més tard del navegador web

A la versió d'escriptori de YouTube, això és més convenient. Seguiu aquests passos:

  1. Al toc esquerre, toqueu Biblioteca (pot variar en funció del navegador)
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a Mirar després .
  3. A partir d’aquí, toqueu els tres punts que hi ha al costat de cada vídeo i traieu-lo del visionat més tard.

Tot i que cap d’aquestes opcions no és complicada, encara no són tan còmodes com ho seria una funció d’eliminació massiva. Per sort, les persones expertes en tecnologia sempre troben una manera d’eludir aquests problemes.

Utilitzant un script per eliminar tots els vídeos de visualització posterior alhora

Moltes aplicacions i plataformes no tenen les funcions de supressió massiva tan necessàries. Però les seves versions d'escriptori (combinades amb el navegador adequat) permeten utilitzar scripts que us poden ajudar a superar molts inconvenients. YouTube no és una exempció i hi ha un guió que us pot ajudar a eliminar tots els vostres vídeos Veure més tard amb facilitat.

Això és el que heu de fer:

  1. Obre YouTube a Google Chrome i aneu a la llista Veure més tard.
  2. Premeu Ctrl + Ordre + J al Windows o al Ordre + Opció + J al Mac per obrir la consola.
  3. Enganxeu el següent script:
    var items = $ ('body'). getElementsByClassName (yt-uix-button yt-uix-button-size-default yt-uix-button-default yt-uix-button-empty yt-uix-button-has-icon no -icon-markup pl-video-edit-remove yt-uix-tooltip);
    funció deleteWL (i) {
    setInterval (function () {
    articles [i] .click ();
    }, 500);
    }
    per a (var i = 0; i<1; ++i)
    deleteWL (i);

Immediatament després de prémer Entra hauríeu de veure com els vídeos comencen a desaparèixer. El procés no és precisament ràpid, però és la forma més senzilla d’eliminar tots els vídeos de veure més tard d’una sola vegada.

Cal dir que embolicar els scripts no és per a tothom. S'ha verificat que l'script funciona, però n'hi ha molts que potser no s'han verificat completament. Alguns d’ells fins i tot poden ser prou maliciosos per danyar greument l’ordinador. Per evitar que això passi, només busqueu scripts de fonts de bona reputació en lloc dels publicats per persones aleatòries en diversos fòrums.

La paraula final

Com que l'eliminació massiva no és realment cosa de YouTube, l'última solució que heu vist aquí podria ser la millor. Si no hi ha tants vídeos per eliminar, només podeu fer-ho manualment. Tot i això, si n’heu acumulat milers, pot ser que aquesta idea no sigui tan bona i que el guió sigui el camí a seguir.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.