Principal Altres Com cancel·lar una subscripció a Squarespace

Com cancel·lar una subscripció a Squarespace



Squarespace us ajuda a crear un lloc web únic que ofereix una experiència d'usuari excel·lent als vostres clients. Només als EUA, hi ha més de dos milions de llocs web allotjats en aquesta plataforma.

com identificar cap identificador de trucada
Com cancel·lar una subscripció a Squarespace

Tanmateix, amb el temps, podeu decidir que una altra solució us convindria millor. En aquest cas, voldreu cancel·lar la vostra subscripció a Squarespace. Si necessiteu ajuda amb això, aquest article us guiarà durant el procés.

Cancel·la la teva subscripció a Squarespace Pas a pas

Segons la informació oficial de Squarespace, hi ha dues maneres de cancel·lar la vostra subscripció. Podeu desactivar la funció de renovació automàtica o cancel·lar la subscripció per complet.

Us donarem instruccions sobre com fer les dues coses.

1. Com desactivar la renovació automàtica

La desactivació de la renovació automàtica funciona millor si voleu cancel·lar la vostra subscripció un cop finalitzi el període de facturació actual. Per fer-ho, seguiu les instruccions següents:

com enviar missatges massius a Facebook
  1. Inicieu la sessió al vostre compte de Squarespace i feu clic al menú Inici.
  2. Des d'aquest menú, seleccioneu Configuració.
  3. Cerqueu Facturació i compte i feu clic per obrir-lo i, a continuació, seleccioneu Facturació.
  4. Aneu a la secció Subscripcions i cerqueu les opcions de lloc web i botiga, en funció del tipus de lloc web que tingueu.
  5. Localitzeu l'opció de renovació automàtica i desmarqueu la casella que hi ha al costat.
  6. Seleccioneu Desa per confirmar els canvis que heu fet.
Squarespace Com cancel·lar la subscripció

2. Com cancel·lar la subscripció

Però, què passa si voleu cancel·lar la vostra subscripció immediatament? Abans de començar amb aquest procés, heu de saber que el vostre lloc web passarà al mode fora de línia un cop finalitzat i la vostra botiga en línia es desactivarà immediatament.

  1. Inicieu sessió al vostre compte de Squarespace i aneu al menú Inici.
  2. Seleccioneu Configuració.
  3. En aquest menú, cerqueu Facturació i compte i feu clic per obrir.
  4. Seleccioneu Facturació i cerqueu la vostra subscripció al lloc web a la secció Subscripcions.
  5. Segons el tipus del vostre lloc web (lloc web o comerç), veureu quin és el vostre pla i com se us factura, així com alguns detalls més sobre la vostra facturació.
  6. A sota d'aquests detalls, feu clic a Cancel·la la subscripció al lloc web.
  7. A la pantalla següent, trieu el motiu pel qual cancel·leu la subscripció. Podeu ometre aquest pas si no teniu ganes de compartir aquesta informació.
  8. Apareixerà un nou tauler amb les altres subscripcions actives. Podeu revisar-los ara, sobretot si estan connectats al vostre lloc web. Pots cancel·lar-los directament o tornar més tard. Feu clic a Continuar.
  9. Comproveu que voleu cancel·lar la subscripció fent clic a Cancel·la la subscripció. Aquest és l'últim pas i la vostra subscripció s'ha cancel·lat.
Cancel·la la subscripció a Squarespace

Preguntes freqüents addicionals

Llegiu la secció següent per obtenir més informació sobre les subscripcions i els plans de Squarespace.

Si cancel·lo una subscripció al lloc, què passa amb les meves àrees de membres?

Encara que cancel·leu la subscripció al lloc web i el vostre lloc web estigui fora de línia, encara tindreu accés a algunes subscripcions. Les teves àrees de membres és una d'elles: pots iniciar sessió en aquest tauler i visitar els perfils dels membres i consultar les vendes anteriors. Pots fer-ho sempre que mantinguis aquesta subscripció activa.u003cbru003eu003cbru003eNo obstant això, com que es cancel·laran les subscripcions, els membres ja no podran accedir al teu contingut. Tampoc els podreu cobrar durant el període següent. Depèn de tu posar-te en contacte amb els membres i informar-los de la pausa.

Si cancel·lo una subscripció al lloc, què he de fer amb el meu domini personalitzat?

Hi ha algunes coses a fer amb el vostre domini personalitzat si cancel·leu la subscripció al lloc web. Podeu transferir-lo a un nou proveïdor, mantenir el domini al lloc web caducat i gestionar-lo mitjançant Squarespace, o trobar un altre lloc web de Squarespace per al vostre domini.

Squarespace mantindrà el meu lloc o emmagatzemarà contingut en cas que torni?

Teniu 30 dies per canviar d'opinió sobre Squarespace. La plataforma mantindrà el vostre contingut durant aquest període encara que el vostre lloc web estigui fora de línia.u003cbru003eu003cbru003eNo obstant això, tingueu en compte que aquesta opció només està disponible si no opteu per l'eliminació permanent del vostre lloc web. En cas que trieu aquest últim, no podreu recuperar el vostre contingut.

Com cancel·lo la meva prova de Squarespace?

Si ja no esteu interessats en la prova de Squarespace, podeu cancel·lar-la fàcilment fent el següent: u003cbru003eu003cbru003e• Obriu la prova que voleu cancel·lar des del tauler del compte.u003cbru003e• Feu clic al menú Inici i, a continuació, cerqueu Configuració. u003cbru003eu003cimg class=u0022wp-image-245760u0022 style=u0022width: 400px;u0022 src=u0022https://www.alphr.com/wp-content/uploads/2021/0022width: 400px;u0022 src=u0022https://www.alphr.com/wp-content/uploads/2021/0022width: 400px; Què passa si desactivo la renovació automàtica?

Si teniu una de les subscripcions següents, es renovarà automàticament:u003cbru003eDominis deSquarespace, subscripcions de llocs web, àrees de membres, campanyes de correu electrònic, programació i adreça electrònica de Google Workspace.u003cbru003eu003cbru003eQuan desactiveu l'opció de renovació automàtica d'una d'aquestes subscripcions, caducarà quan finalitzi el vostre cicle de facturació actual.

com fer un collage a l'iPhone

Cancel·la les teves subscripcions en uns quants clics

Com podeu veure, cancel·lar la vostra subscripció a Squarespace només triga un minut o dos. La bona notícia és que el vostre contingut es mantindrà allà si canvieu d'opinió sobre el lloc web dins dels 30 dies posteriors a la cancel·lació. És possible que el vostre lloc web estigui en línia, però els vostres perfils de membres i el contingut web encara són accessibles i podeu recuperar-los. I si esteu segur que voleu cancel·lar la subscripció del tot, serà efectiva immediatament.

Heu pensat a suprimir el vostre lloc web de Squarespace? Comparteix la teva experiència amb aquesta plataforma a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.