Principal Altres Com bloquejar algú a Google Hangouts

Com bloquejar algú a Google Hangouts



Google Hangouts fa que les reunions i les converses en línia siguin molt ràpides, però de vegades cal distanciar-se de persones específiques. Algunes persones poden ser massa desagradables o maleducades i poden fer que vulguis bloquejar-les.

Com bloquejar algú a Google Hangouts

Per sort, podeu bloquejar persones al web de Google Hangouts i a les aplicacions per a Android i iOS. Seguiu llegint per obtenir instruccions sobre el bloqueig i desbloqueig de tots els dispositius compatibles.

Com es pot bloquejar a Google Hangouts Mobile

Si fas servir Hangouts activats Android o bé iOS , sabeu que simplement podeu bloquejar qualsevol persona que us molesti o us doni problemes. Les instruccions són les mateixes per als dispositius iOS i Android:

  1. Inicia l'aplicació Hangouts al dispositiu mòbil.
  2. Obriu una finestra de conversa.
  3. Seleccioneu Més a l'extrem superior dret de la pantalla.
  4. A continuació, toqueu Persones.
  5. Trieu a qui voleu bloquejar i toqueu Bloqueja l'usuari.
  6. Finalment, confirmeu la vostra acció amb Block.
    Bloqueja algú a Google Hangouts

Com es pot bloquejar a Google Hangouts Web

Podeu bloquejar persones al web de Google Hangouts mitjançant qualsevol navegador d'Internet del vostre ordinador. Seguiu les instruccions per bloquejar:

  1. Obriu Google Hangouts pàgina web i inicieu la sessió.
  2. Aterrareu a la pestanya Converses. Seleccioneu la persona que vulgueu bloquejar a la llista de converses.
  3. A continuació, seleccioneu l'opció Configuració a la conversa amb aquesta persona.
  4. Trieu bloquejar-los o informar-los.
  5. Opcionalment, podeu marcar el quadre Informe també si creieu que la persona en qüestió va anar massa lluny.
  6. Confirmeu la vostra selecció.

A la secció següent, us proporcionarem més informació sobre el bloqueig i els informes.

Google Hangouts Blocking 101

Abans de començar a bloquejar persones a Google Hangouts, heu de saber com funciona. En primer lloc, no podreu rebre cap trucada ni missatge d’un contacte que bloquegeu. No només els bloquejarà a Google Hangouts, sinó també a Google Chat, Google Voice i Google Photos.

com projectar l'iPhone al portàtil

Si decidiu desbloquejar algú, també el desbloquejarem en altres serveis. Tampoc podreu enviar missatges ni trucar a cap persona bloquejada. Les trucades i els missatges s’activaran de totes maneres en altres aplicacions de missatgeria i mitjançant trucades telefòniques habituals.

Pots bloquejar una persona al xat de grup de Google Hangouts. Tanmateix, no els eliminarà de la conversa. Ningú d’un xat de grup rebrà notificacions sobre el bloqueig d’algú. No veureu les notificacions dels seus missatges en un grup, però sí que veuran les vostres. La resta de persones no es veuran afectades: podran veure tots els missatges.

Tot i que heu bloquejat algú, encara es pot unir als vostres xats de text de grup. Si intenten unir-se a un xat de grup de vídeo, no ho podran fer. A més, rebran una notificació que els informarà que algú de la conversa els ha bloquejat.

Com es desbloqueja a Google Hangouts

Qualsevol persona pot cometre un error i bloquejar algú a Google Hangouts per accident. Això no és un problema, ja que podeu desbloquejar-los fins i tot abans que se n’adonin. Podeu desbloquejar una persona en qualsevol moment si teniu un canvi d’opinió. A continuació s’explica com desbloquejar un ordinador:

  1. Visiteu la pàgina de Google Hangouts des de qualsevol navegador.
  2. Seleccioneu el menú d'hamburgueses i feu clic a Configuració.
  3. A continuació, trieu l’opció Persones bloquejades per veure la llista de totes les persones que heu bloquejat.
  4. Finalment, cerqueu la persona desitjada i desbloqueu-la.

També podeu desbloquejar els vostres contactes de Hangouts a Gmail de la llista amb el mateix nom (a la part esquerra de la pantalla de Gmail).

Google Hangouts Com bloquejar algú

Desbloqueig al mòbil

Desbloquejar persones a Google Hangouts és diferent per als dispositius Android i iOS. A continuació s’explica com desbloquejar una persona en un telèfon o tauleta Android:

  1. Inicia l'aplicació Hangouts.
  2. A continuació, toqueu el menú de l'hamburguesa.
  3. A continuació, trieu Configuració i seleccioneu el compte de Google que utilitzeu.
  4. Finalment, toqueu Contactes bloquejats i cerqueu el nom de la persona que vulgueu desbloquejar. Toqueu el botó Desbloqueja.

El bloqueig a l'iPhone i l'iPad té alguns passos addicionals:

com trobar la meva llista a Netflix Roku
  1. Inicieu l'aplicació Hangouts.
  2. Seleccioneu el menú d'hamburgueses.
  3. Obriu la configuració i visualitzeu la llista de persones bloquejades.
  4. Selecciona el nom de la persona que vols desbloquejar.
  5. A continuació, toqueu Més, seguit de Persones.
  6. Trieu de nou el nom de la persona i toqueu Desbloqueja l'usuari.

El bloqueig es fa fàcil

De vegades, no es pot evitar el contacte de la vida real amb persones, però sí a Google Hangouts. No cal aguantar un comportament groller; bloquejar la persona de seguida.

Hem respost a totes les vostres preguntes sobre el bloqueig o hi ha més coses que voleu saber? Expliqueu-nos les vostres experiències de Google Hangouts a la secció de comentaris següent.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.