Principal Snapchat Com afegir algú que heu suprimit a Snapchat

Com afegir algú que heu suprimit a Snapchat



Per què la gent suprimeix contactes a Snapchat? Pot ser perquè algú els molesta amb instantànies insípides. Però de vegades passa accidentalment.

Com afegir algú que heu suprimit a Snapchat

Probablement sabreu que hi ha dues maneres d’eliminar algú de la vostra llista de contactes: podeu suprimir-lo o bloquejar-lo. Cadascun té els seus propis avantatges.

Un cop heu eliminat algú, podeu tornar a revisar la vostra decisió en qualsevol moment i tornar-li a enviar una sol·licitud d'amistat. Tot i això, és important pensar en les conseqüències.

Eliminació d'un contacte

Per començar, expliquem com eliminar algú de la llista de contactes de Snapchat.

  1. Mostra la llista d'amics
  2. Mantén premut un nom
  3. Toqueu Més
  4. Toqueu Suprimeix amic

Bloqueig d'un contacte

Hi ha un procés molt similar quan es bloqueja algú.

  1. Aneu a la llista dels vostres amics
  2. Mantén premut un nom
  3. Toqueu Més
  4. Seleccioneu Bloqueja

Les diferències entre eliminar i bloquejar els vostres contactes

Si suprimiu un contacte de la llista, no podreu obtenir-ne cap més instantània. La vostra puntuació instantània es converteix en privada, però tots els intercanvis instantanis anteriors estan disponibles per revisar-los, suposant que els hàgiu desat.

Quan suprimiu algú de la vostra llista de contactes, no rebreu cap notificació de les vostres accions.

Bloquejar un contacte comporta canvis més dràstics. Per exemple, fins i tot els missatges desats desapareixeran. També cal esmentar el fet que quan bloquegeu i desbloqueu algú que abans era a la llista dels vostres amics, no es tornarà a afegir automàticament com a amic.

Com tornar a afegir persones a la vostra llista d'amics

Viouslybviament, per afegir algú que heu suprimit, heu de recordar el seu compte. Això no hauria de ser difícil si heu suprimit un vell amic.

  1. Obriu l’aplicació Snapchat al dispositiu mòbil i assegureu-vos que heu iniciat la sessió
  2. Toqueu el botó Afegir amics icona
  3. Utilitzeu una de les quatre opcions següents per afegir l'usuari suprimit

    Nota* Podeu afegir persones per nom d’usuari, contactes, Snapcode i és més fàcil afegir persones properes . Fins i tot podeu afegir-los des de la vostra llibreta d’adreces.
  4. Seleccioneu Afegeix

Això és tot el que hi ha. Ara podeu esperar pacientment que acceptin la vostra sol·licitud.

Si no recordeu el nom d’usuari d’una persona però teniu amics comuns, podeu demanar-ne el nom d’usuari o fins i tot el seu número de telèfon.

A continuació, podeu afegir el número de telèfon a la vostra llibreta d’adreces i utilitzar la funció Afegeix de la llibreta d’adreces per localitzar-los a Snapchat i tornar-los a afegir com a amic.

Consell extra

Per afegir algú de la llista de contactes del telèfon, heu de donar accés a Snapchat a aquesta llista. La llista de contactes del dispositiu no és exactament la mateixa que la vostra llibreta d’adreces. Si concediu a Snapchat l’accés que necessita, quan toqueu la pestanya Contactes en lloc de la pestanya Afegeix amics, l’aplicació mostrarà quins contactes tenen els seus números de telèfon enllaçats a un compte de Snapchat.

Veureu el botó + Afegeix a la dreta dels seus noms. Toqueu-lo per connectar-vos amb ells a l'aplicació.

Què passa quan torneu a afegir un contacte antic

Un cop afegiu algú que hàgiu suprimit anteriorment, Snapchat us permet veure totes les instantànies que us han enviat mentre no eraveu amic, suposant que acceptin la vostra invitació per segona vegada.

Heus aquí un fet interessant que no s’adonen molts usuaris. Cada perfil d'usuari de Snapchat té una llista titulada Snapchatters que us han tornat a afegir. Suposem que heu suprimit algú i que no se n’ha adonat. Tot el que han de fer és comprovar aquesta llista i buscar el vostre nom.

Això és important perquè suprimir i bloquejar contactes no envia notificacions. Però una persona encara pot comprovar per què potser heu deixat de respondre. Quan suprimiu algú, el vostre nom desapareixerà de la llista del seu perfil.

Val la pena pensar-ho dues vegades abans d’eliminar algú. Si teniu dubtes, sabeu que després no podreu canviar d’opinió sense que ho sàpiguen. Tant si elimineu algú com si bloquegeu algú, les coses poden ser incòmodes.

Gestioneu la vostra llista d’amics amb cura

No oblideu mai que no podeu afegir algú a la llista dels vostres amics sense que se n’assabenti. Després de setmanes o mesos de silenci, és possible que no s’agraeixi la vostra voluntat de conciliar-vos.

com cancel·lar la subscripció a starz a roku

També és important recordar que bloquejar algú definitivament suprimirà instantànies i converses anteriors entre tots dos. Si no només elimineu un heckler aleatori, és millor utilitzar la funció Suprimeix, ja que, almenys, us permetrà mirar enrere en moments importants.

Algú sabrà si els suprimeixo o els bloquejo?

Tot i que no rebran cap notificació, deixaran de veure les vostres instantànies, de poder enviar-vos missatges o de veure la vostra puntuació Snap.

Què passa si no trobo l’amic que he suprimit?

u003ca href = u0022https: //social.techjunkie.com/snapchat-find-deleted-friends/u0022u003e Si no trobeu el nom d’usuari u003c / au003e o no teniu el seu codi d’Snap, podeu intentar trobar el nom d’usuari mitjançant els vostres contactes. També podeu intentar baixar totes les dades de Snapchat del lloc web i trobar amics suprimits.

Rebran una notificació que els he afegit?

Sí, si proveu de tornar a afegir un amic de forma anònima a Snapchat, rebrà un missatge que els afegirà de nou.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.