Principal Xarxes Pots saber si algú t'ha silenciat a Instagram? No!

Pots saber si algú t'ha silenciat a Instagram? No!



Quan silencieu algú a l'aplicació de xarxes socials Instagram, bàsicament amagueu les seves publicacions i històries del vostre feed. Aquesta és una solució fantàstica per als usuaris d'Instagram que volen deixar de seguir un altre usuari, però per alguna raó no poden. Instagram us ofereix l'opció de silenciar les publicacions o les històries d'algú, o totes dues.

Pots saber si algú t

Tanmateix, quan silencies algú, ho poden dir? En aquest article, explicarem què passa quan silencieu algú a Instagram. A més, us mostrarem com silenciar un altre usuari d'Instagram quan no vulgueu veure el seu contingut.

Pots saber si algú t'ha silenciat a Instagram?

Silenciar algú a Instagram no és el mateix que deixar de seguir-lo. Quan silencieu un usuari d'Instagram, no podreu veure res que publiqui, ja sigui una història o una publicació. El mateix passa si algú et silencia, ja que el teu contingut no apareixerà al seu feed.

Tanmateix, si voleu veure què han estat fent recentment, ho podreu veure tot al seu perfil (excepte les històries, ja que desapareixen al cap de 24 hores). De la mateixa manera, si aquesta persona t'etiquetés en una publicació o una història, encara rebràs una notificació, independentment de qui hagi silenciat qui.

com puc desar els meus missatges de text

Instagram va crear la funció de silenci per a situacions en què no voleu veure el contingut d'algú, però no podeu deixar de seguir-los. De la mateixa manera, si voleu continuar enviant missatges a algú però no us interessa el que està publicant, simplement podeu amagar-lo del vostre feed. Si canvies d'opinió, pots activar-los amb la mateixa facilitat.

Tanmateix, la pregunta principal és: si algú us silenciés a Instagram, ho sabríeu dir? Com que Instagram valora la privadesa dels seus usuaris, no se'ls notificarà si els silencieu. Per tant, no hi ha una manera segura de saber si algú t'ha silenciat.

Tot i que no pots estar 100% segur que t'has silenciat, hi ha indicis que apunten a això. Per exemple, si us heu adonat que de sobte algú va deixar d'agradar a les vostres publicacions o de veure les vostres històries, això podria significar que us ha silenciat. Tot i que l'algoritme d'Instagram canvia constantment, pot ser que aquest no sigui així. En altres paraules, si no actualitzeu el vostre perfil amb regularitat penjant publicacions i històries unes quantes vegades a la setmana, és molt probable que la meitat dels vostres seguidors no els vegin quan ho feu.

Hi ha un truc que val la pena provar per veure si algú t'ha silenciat, però només funciona amb Instagram Stories i només si vols centrar-te en una sola persona. Per veure si algú ha silenciat les vostres històries, creareu una llista d'amics propers i només afegireu aquesta persona. A continuació es mostra com es fa:

  1. Obriu Instagram al vostre telèfon.
  2. Aneu a la vostra foto de perfil a l'extrem inferior dret. Això us portarà al vostre perfil.
  3. Toqueu les tres línies horitzontals a la cantonada superior dreta de la pantalla.
  4. Seleccioneu Amics propers al menú.
  5. Si ja teniu una llista d'amics propers, toqueu el botó Elimina-ho tot.
  6. A la barra de cerca, introduïu el nom d'usuari de la persona que us podria haver silenciat. Només afegireu aquesta persona.
  7. Publica una història a la teva llista d'amics propers.

Ara només cal esperar. Tingues en compte que no els has d'etiquetar, ja que se'ls notificarà immediatament. Si passen 24 hores i la teva història desapareix i no l'han obert, això podria ser un senyal que t'han silenciat. Com s'ha dit abans, no hi ha manera d'estar segur. Potser simplement no van utilitzar Instagram en aquest interval de temps.

Preguntes freqüents addicionals

Com trobar usuaris d'Instagram que heu silenciat?

Si us pregunteu on podeu trobar totes les persones que heu silenciat (ja que probablement n'oblideu aproximadament la meitat), aquí és on es troben:

1. Aneu al vostre perfil.

2. Toqueu les tres línies horitzontals a la cantonada superior dreta de la pantalla.

3. Aneu a Configuració al menú.

4. Seleccioneu Privadesa de la llista d'opcions.

5. Baixeu a Comptes silenciats.

Podreu veure tots els usuaris que heu silenciat. Si voleu activar el so d'algú, aneu al seu perfil i torneu a tocar la pestanya Silenciar. Quan torneu al vostre feed, apareixerà tot el que hagin publicat recentment.

Obteniu informació sobre qui us ha silenciat a Instagram

Tot i que no hi ha una manera garantida de saber quins usuaris us han silenciat a Instagram, hi ha un parell de coses que podeu provar per comprovar si interaccionen amb el vostre contingut o no. Al final del dia, si algú realment us ha silenciat a Instagram, no hi podeu fer res. La bona notícia és que si fossis tu qui va silenciar algú, no ho sabria dir.

Alguna vegada has silenciat algú a Instagram? Per què els vas silenciar? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.