Principal Smartphones Pot un grup de GroupMe tenir dos propietaris?

Pot un grup de GroupMe tenir dos propietaris?



Gestionar més d’un grup a GroupMe pot suposar un temps per a un sol administrador. Però, i si n’hi hagués dos? D’aquesta manera, podríeu dividir responsabilitats i, fins i tot, aconseguir un contingut increïble.

Pot un grup de GroupMe tenir dos propietaris?

En aquest article, trobareu tot el que un propietari del grup hauria de saber sobre aquest fantàstic missatgeria instantània.

Propietaris del grup

Quan creeu un grup GroupMe, us convertireu automàticament en el seu propietari. Malauradament, només hi pot haver un propietari alhora. Tanmateix, teniu l'opció de convertir-lo en propietari d'un altre membre o, si voleu, de transferir-ne la propietat.

Per canviar de propietari, seguiu aquests passos:

  1. Obriu l'aplicació i inicieu sessió al vostre compte;
  2. Comproveu si el nou propietari és membre o no. Si no ho són, afegiu-los al grup;
  3. Trieu el grup i feu clic a la llista de membres.
  4. Trieu el nou propietari i seleccioneu Fes-ne propietari.

Una altra manera de fer-ho és triar el grup, fer clic a Configuració, anar a l'opció Canvia de propietari i seleccionar el nou propietari.

Per transferir la propietat:

  1. Obriu l'aplicació i feu clic a l'avatar del grup;
  2. Trieu Configuració i feu clic a Canvia de propietari;
  3. Trieu un nou propietari i feu clic a Sí per confirmar.

Nota: Tingueu en compte que heu de tenir molta cura, ja que aquesta acció no es pot desfer.

GroupMe Group té dos propietaris

Què pot fer l'administrador?

El propietari, és a dir, l’administrador d’un grup, té diverses opcions a la seva disposició. Poden afegir nous membres o eliminar i bloquejar els membres existents. Poden controlar els membres que han abandonat el grup en algun moment. A més, tenen la possibilitat de clonar un grup.

quan finalitza la negociació després de l’horari

Afegir o eliminar membres

A continuació s’explica com afegir un membre nou al grup:

  1. Obriu el xat, toqueu l'avatar del grup i, a continuació, trieu Membres.
  2. Feu clic a la icona + o trieu Afegeix membres.
  3. Escriviu el nom, el número o un correu electrònic de la persona que vulgueu afegir.
  4. Finalment, trieu el nom de la persona i toqueu la icona de marca de verificació.

Una altra manera d'afegir un membre és enviar a un usuari un enllaç per compartir. En fer-hi clic, podran unir-se al grup.

Per eliminar un membre, seguiu aquests passos:

  1. Trieu l’avatar del grup que voleu editar i feu clic a Membres.
  2. Feu clic a la persona no desitjada,
  3. Trieu Elimina de (nom del grup). Si voleu eliminar diversos membres, busqueu la icona dels tres punts i feu clic a Suprimeix els membres.
  4. Finalment, trieu les persones que vulgueu suprimir i feu clic a Suprimeix.

Els usuaris suprimits podran unir-se al grup de nou només si alguns dels membres existents els conviden.

quantes pantalles a disney plus

Gestió d'antics membres

Els membres eliminats per l'administrador del grup no poden tornar a unir-se al grup, però els que van decidir marxar sols poden tornar a unir-s'hi quan vulguin. Com es va esmentar, els administradors del grup tenen el poder de controlar els antics membres, és a dir, de bloquejar-los o desbloquejar-los. A continuació s’explica com:

  1. Obriu la safata del grup.
  2. Busqueu els antics membres,
  3. Trieu la pestanya Anterior.
  4. Cerca els membres que van sortir del menú
  5. Trieu Bloqueja per a tots els ex-membres que no vulgueu tornar a unir-vos al grup.

Per desbloquejar els membres, cerqueu la llista de membres prohibits. Trieu els que vulgueu tornar al grup i toqueu Desbloqueja.

Clonació d'un grup

Si alguna vegada necessiteu un grup nou, però voleu que els membres d'un ja existeixin, GroupMe us ofereix l'oportunitat de clonar un grup. El procediment és força senzill. Per a iOS i Android:

  1. Obriu els Xats i cerqueu el grup que voleu clonar.
  2. Toqueu l'avatar del grup i trieu Configuració.
  3. Trieu Clona el grup.
  4. Posa un nom al nou grup i tria el seu avatar. Els membres s’afegiran automàticament. Si voleu afegir-ne de nous, només cal que escriviu el número, el nom o el correu electrònic o simplement els trobeu als contactes.
  5. Per acabar, toqueu Fet o la icona de marca de verificació.

Si feu servir la versió web:

  1. Inicieu la sessió al vostre compte de GroupMe primer.
  2. Cerqueu els xats i trieu el grup que esteu a punt de clonar.
  3. Trieu l'avatar del grup i feu clic a Configuració.
  4. Al menú, cerqueu i trieu Clona el grup. Igual que amb la versió de l'aplicació, els membres s'afegiran immediatament.
  5. Finalment, trieu Afegeix membres al final de la finestra per acabar de crear el grup.

GroupMe Group Two Owners

Dos propietaris!

Si alguna vegada us trobeu aclaparat pel nombre de grups de GroupMe que gestioneu, no els suprimiu. De ben segur que altres membres perdran tot el contingut que comparteixen des de fa força temps. En lloc d’això, cerqueu el candidat adequat que pugui gestionar el grup i transfereix-los la propietat. D’aquesta manera, tindreu més temps per a vosaltres mateixos i els altres encara tindran el seu grup preferit.

Quants grups de GroupMe gestioneu? Heu provat mai de canviar de propietat dins d'un grup? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Com eliminar el so d'un vídeo d'iPhone
Poques coses poden arruïnar un vídeo d'una altra manera perfecte, com ara un desagradable soroll de fons. Tant si la construcció propera amenaça de fer explotar els timpans del vostre espectador com si un membre de la família ha afegit la seva narració no sol·licitada a la vostra gravació, el vostre vídeo encara es pot recuperar. Tots vosaltres
Com afegir text a Snapseed
Com afegir text a Snapseed
Snapseed és una de les aplicacions d’edició de fotos més populars. És una petita aplicació amb moltes eines d’edició que podeu fer ressaltar les vostres fotos. Inicialment, no tenia la funció de quadre de text,
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
Com canviar d’usuari més ràpidament a Windows 10
A Windows 10, podeu canviar d’usuari directament des del nom del compte d’usuari. A veure com.
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
És possible recuperar un canal suprimit a Discord?
Si heu esborrat accidentalment un canal a Discord, és possible recuperar-lo? En aquest article, explorarem si és possible recuperar canals suprimits a Discord. També parlarem de les conseqüències d'esborrar un canal i
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Com solucionar 'Connectat a Wi-Fi però sense connexió a Internet' a Windows 11
Tot i que el sistema operatiu Windows 11 s'ha dissenyat per oferir una experiència d'usuari impecable, encara podeu tenir problemes amb la vostra connexió Wi-Fi. El PC o el portàtil poden identificar-se i connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, però això
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics no funcionen: com solucionar-ho
Els enllaços magnètics són una manera fàcil i segura de compartir fitxers. Pot ser molt frustrant trobar un enllaç imant que no funciona, ja que fa que el contingut que busqueu fora de l'abast. Rebre una indicació
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
Com es canvia el color del text de la barra de tasques a Windows 10
La possibilitat de canviar el color del text de la barra de tasques a Windows 10 és una de les funcions sol·licitades pels usuaris durant molt de temps. Aquí teniu una solució que us permetrà fer-ho.